Dactrust
Contacteaza-ne

DACTRUST START-UPS

Orice început e dificil. Poate că cel mai dificil e să-ți aduni tot curajul de care ești capabil(ă) și să faci pasul spre antreprenoriat, în ciuda faptului că știi prea bine că există riscuri și că vei întâmpina obstacole. Primul mare obstacol – finanțarea. Apoi, toate lucrurile mărunte pe care nu le poți afla în timpul procesului de documentare, oricât de riguros ai fi, pentru că sunt acele evenimente neprevăzute ale activității de zi cu zi, subtilități tehnice și chichițe ale industriei. Însă, nimic nu e de netrecut și ne dorim să îți oferim tot sprijinul pentru a-ți transforma visul în realitate.

Așadar, odată cu lansarea ediției din 2018 a programului guvernamental Start-up Nation, echipa DACTRUST vă pune la dispoziție informații tehnice privind utilajele comercializate potrivite pentru acest program de finanțare pentru proiecte din industria HORECA. Ca urmare a experienței acumulate pe parcursul derulării acestui program vă putem pune la dispoziție oferte tehnice complete pentru utilajele necesare începerii sau dezvoltării activității în domenii din gama: bucătării de restaurant, laborator cofetărie, patiserie, brutărie, cafenele, terase, spălătorii industriale etc.

Bugetul dedicat de Guvern (prin Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat) programului Start-up Nation 2018 este de 2 miliarde de lei (200.000 lei pentru 10.000 de firme), așa că se prea poate să existe suficient de multe șanse încât și IDEEA TA să prindă contur! Nu lăsa îndoielile să te țină în loc! Dacă ai un vis, o idee în care crezi, de ce să rămâi mereu cu acel gând supărător al lui „ce-ar fi fost dacă…?” Poate că anul acesta vei reuși să scrii rețeta succesului – inițiativă, disponibilitate și viziune din partea ta, expertiză din partea noastră și un ajutor financiar din partea statului român…

Contactează-ne prin orice mijloc îți este cel mai comod și haide să „bucătărim” împreună o poveste de succes. Povestea succesului tău!

Consultanta gratuita
, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii

Comenteaza