Masini de ambalat

Produse Horeca din categoria Masini de ambalat

Dactrust ofera echipamente si utilaje profesionale pentru ambalat, printre care se numara masinile de ambalat in vid, masini de ambalat cu folie si dispozitive manuale pentru deschiderea conservelor. Masinile de ambalat in vid de la Dactrust au camere de vacuum din otel inoxidabil ce pot ajunge pana la dimensiunile de 420x46x18 cm si cu o durata de sigilare ce dureaza intre 20 si 40 de secunde intr-un ciclu de sigilare. Acestea mai pot avea control electronic, bara de sigilare de diferite dimensiuni, in functie de necesitatile fiecarei bucatarii profesionale in care va functiona.

Masinile de ambalat cu folie au o structura din otel inoxidabil, o suprafata ajustabila incalzita cu termostat si taietor de folie imbracat in teflon. Sunt prevazute cu o rola din aluminiu prevazuta cu folia de plastic menita sa ambaleze alimentele. Alte utilaje profesionale de bucatarie foarte utile sunt dispozitivele manuale de deschidere a conservelor. Dactrust propune un asemenea dispozitiv horeca realizat din otel inoxidabil, dotat cu un dispozitiv pentru asamblarea tablei si care poate desface manual conserve ce au un diametru de pana la 400 de mm.

Dactrust ofera o gama variata de masini de ambalat, dar si de alte echipamente profesionale, utilaje hireca si accesorii de bucatarie, precum echipamente de gatit (cuptoare, plite etc.), sisteme de ventilatie, echipamente de refrigerare si congelare, echipamente pentru bar, mobilier din otel inoxidabil pentru bucatariile profesionale, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, utilaje pentru autoservire si pentru fast-food, mobilier pentru restaurant, accesorii de bucatarii profesionale (tavi, capace, tacamuri, vesela, pahare), solutii profesionale de curatare etc.

In plus, toate aceste echipamente pentru bucatariile profesionale sunt disponibile si online, intr-o oferta foarte variata. Pot fi comandate din magazinul online simplu si rapid, cu doar un minim de efort. Toate produsele horeca au descrieri detaliate si imagini sugestive care explica toate caracteristicile produselor, astfel incat fiecare persoana interesata sa achizitioneze echipamente profesionale horeca sa beneficieze de o informare corecta si completa.