Calandre cu uscare

Produse Horeca din categoria Calandre cu uscare

Calandrele cu uscare sunt echipamente profesionale pentru calcarea rufelor ce permit si folosirea rufelor ude. Astfel, rufele spalate sunt uscate si calcate in acelasi timp, cu ajutorul caladrului. Aici gasiti o gama variata de calandre cu uscare pentru umiditate ridicata, medie si redusa. Calandrele cu uscare sunt electronice si au un control simplu de utilizat, prin microprocesor digital si un sistem foarte eficient de uscare, prin extractia aburului. Beneficiaza de incalzire electrica si sunt dotate cu buton de oprire de urgenta. Calandrele cu uscare au o viteza variabila de lucru si o productivitate ce poate depasi 50 de kg de rufe (cu o umiditate de 30%) uscate pe ora.

Dactrust este printre cei mai mari furnizori de echipamente horeca si aparatura profesionala din tara si lucreaza cu producatori de renume din intreaga lume. Echipamentele sunt foarte eficiente, sunt realizate din materiale de calitate si sunt rezistente in timp gratie tehnicilor de constructie foarte riguroase pe care le folosesc producatorii. La Dactrust gasiti o mare varietate de echipamente, aparatura si accesorii profesionale pentru spalatorii, precum calandre clasice, calandre cu uscare, mese de calcat profesionale, curatatorii profesionale, masini de spalat rufe, masini de spalat vase. Tot aici aveti la dispozitie o gama larga de accesorii si consumabile pentru acestea, precum si solutii profesionale de curatare, detergenti profesionali si solutii profesionale pentru mobilierul si aparatura din otel inoxidabil.

Calandrele cu uscare pot fi comandate usor si rapid, acum si prin platforma online. Magazinul online Dactrust va pune la dispozitie o gama larga de echipamente horeca pentru orice domeniu. Produsele au descrieri detaliate in legatura cu caracteristicile lor si imagini sugestive despre fiecare, astfel incat oricine sa beneficieze de o informare cat mai completa, pentru a facilita procesul de luare a deciziei de cumparare. In plus, folosind magazinul online si comandand echipamente horeca prin intermediul acestuia, economisiti timp si energie, pentru ca nu va mai fi nevoie sa parcurgeti drumuri inutile la magazinele de specialitate si prin magazinele de prezentare.