Tavi si accesorii

Produse Horeca din categoria Tavi si accesorii

Oferta de tavi si accesorii horeca pusa la dispozitie de Dactrust include tavi din otel inoxidabil, tavi de policarbonat, containere gastronomice, tocatoare si accesorii tavi. Containerele gastronomice se pot folosi atat in congelator cat si in cuptoarele cu microunde. Acestea au o capacitate de stivuire si inchidere ermetica, au dimensiuni diferite si se pot spala in masinile de spalat vase profesionale. Aceste accesorii horeca au un sistem de codare pe culori si indeplinesc standardele HACCP. De asemenea, si tavile din inox vin intr-o gama variata de dimensiuni, precum si accesoriile pentru tavi – capacele. Alte ustensile pentru bucatariile profesionale disponibile in oferta Dactrust sunt tocatoarele profesionale. Acestea vin intr-o gama foarte variata, in functie de dimensiuni, culori si de alimentele ce vor fi procesate cu ajutorul tocatoarelor. Astfel, exista tocatoare pentru peste, pentru carne de pasare, pentru branza si paine, pentru carne cruda, pentru carnati si carne etc.

Dactrust este principalul furnizor de echipamente profesionale si utilaje horeca pentru bucatarii de pe piata din Romania. Produsele profesionale pe care le furnizeaza sunt de calitate, realizate de cei mai buni producatori din domeniu si din materiale foarte bune, rezistente la uzura fizica. Otelul inoxidabil, materialul din care sunt realizate accesoriile de bucatarie horeca, este ideal pentru bucatariile profesionale din restaurante, acolo unde toate echipamentele si accesoriile suporta o uzura fizica intensa.

Echipamentele pentru bucatariile profesionale, precum si tavile si accesoriile oferite de Dactrust pot fi comandate si online. Comanda online este simpla si rapida, datorita platformei intuitive si usor de folosit a magazinului online. Astfel, persoanele interesate sa cumpere produse profesionale pentru bucatarie trebuie doar sa selecteze echipamentele si accesoriile dorite si sa completeze formularul de comanda. Produsele horeca vor fi livrate apoi prin serviciile de curierat rapid. In plus, toate produsele au detalii explicative si imagini, pentru a oferi tuturor celor interesati informatiile necesare pentru a putea lua decizia cea mai buna de cumparare.