Bucatarii asiatice

Produse Horeca din categoria Bucatarii asiatice

Astazi, preparatele asiatice sunt la mare cautare, iar multe dintre restaurante s-au adaptat cererilor clientilor si ofera si mancaruri cu specific oriental. Astfel, aceasta adaptare necesita si achizitionare unor echipamente de gatit specifice. Dactrust are, in oferta sa de echipamente horeca, si echipamente de gatit asiatice care sa faciliteze prepararea mancarurilor cu specific chinezesc, japonez etc. Asadar, in oferta Dactrust veti gasi linii de gatit wok, plite wok, masini de gatit wok, gratare Teppanyaki etc.

Gratarele Teppanyaki sunt gratarele cu plita folosite in gastronomia japoneza pentru a frige sau a coace diverse alimente, precum fripturi din mai multe feluri de carne, creveti etc. Aceste cuptoare pot functiona cu gaz sau pot fi electrice si au dimensiuni diferite. Sunt realizate din crom, nichel si au finisajele si suprafata de gatit din otel inoxidabil. Liniile de gatit wok si masinile de gatit wok, precum si plitele wok sunt speciale pentru a fi folosite impreuna cu tigaile wok. Aceste tigai sunt foarte mari si adanci, iar un gatit perfect pentru ele necesita un echipament horeca specific. Astfel, aceste echipamente profesionale de bucatarie asiatica au caracteristici specifice care favorizeaza pregatirea mancarurilor asiatice: au arzatoare tip slot cu capac detasabil si diafragma speciala pentru flacara.

Echipamentele horeca pentru bucatarii asiatice sunt foarte rare, de aceea este mult mai usor sa fie cumparate online. Din magazinul online Dactrust se poate comanda orice fel de echipament profesional pentru gastronomia asiatica simplu si rapid. Toate produsele au descrieri detaliate si explicative, astfel incat caracteristicile lor sa fie intelese usor si rapid de oricine. Iar specialistii de la Dactrust stau la dispozitia tututor celor interesati sa cumpere echipamente horeca pentru a le raspunde la eventualele intrebari. Acestia pot fi contactati telefonic sau prin email oricand si ofera informatii suplimentare in legatura cu detaliile despre produse, detaliile despre livrare si comanda, precum si solutii pentru bucatariile profesionale.