Pubele gunoi din otel inoxidabil

Produse Horeca din categoria Pubele gunoi din otel inoxidabil

O bucatarie profesionala are o activitate foarte intensa zilnic, pregatind cantitati foarte mari de preparate culinare, iar deseurile din urma acestei activitati sunt la fel de mari. De aceea, pentru orice bucatarie profesionala este necesar un sistem de colectare a gunoaielor care sa fie eficient si conform cu standardele de iginena si de recilare. Astfel, cele mai bune solutii in acest sens sunt pubelele din otel inoxidabil. Otelul inoxidabil este ideal pentru pubele gunoi pentru ca e usor de intretinut si de transportat, rezista stresului mecanic, temperaturilor oscilante si uzurii zilnice, permite mentinerea bucatariei in normele de igiena stabilite si are si un design potrivit pentru orice bucatarie profesionala. Pubelele de inox sunt de dimensiuni diferite si pot atinge o capacitate de pana la 95 de litri.

Puteti gasi pubela gunoi din otel inoxidabil in oferta de echipamente horeca de la Dactrust. Aveti la dispozitie produse foarte diverse, printre care pubela gunoi cu o capacitate de 45 de litri, de 50 de litri si de 90 de litri. Mai mult decat atat, pe langa acestea, Dactrust furnizeaza si alte echipamente profesionale, precum echipamente de gatit, cuptoare industriale, cuptoare cu microunde, masini de tocat carne, aparate pentru aluat, masini de curatat cartofi, cuptoare de pizza, hote de inox, hote profesionale, frigidere profesionale, echipamente pentru bar si pentru cafenele, masini profesionale de spalat vase si rufe, solutii profesionale de curatare, mobilier din otel inoxidabil, mobilier pentru restaurant, echipamente pentru autoservire, utilaje profesionale pentru fast-food, obiecte de inventar, accesorii pentru restaurante si bucatarii profesionale etc.

Puteti comanda pubele gunoi din otel inoxidabil si din magazinul online Dactrust. Aici gasiti o gama variata de produse cu un pret atractiv, din care le puteti alege pe cele mai potrivite pentru necesitatile dumneavoastra. Comanda online se face foarte simplu si mult mai rapid decat in magazinele obisnuite. Astfel, veti economisi timp si energie comandand online.