Automate de cafea

Produse Horeca din categoria Automate de cafea

Automatele de cafea sunt echipamente profesionale foarte bune pentru orice bar, cafenea sau restaurant. Unul dintre cele mai avansate automate de cafea oferite de Dactrust este espressorul automat Black&White. Acesta poate produce cantitati foarte mari de cafea intr-o singura zi: 240 de espresso, 200 de cafele, sau in jur de 30 de litri de cafea. Aparatul este dotat cu rasnita proprie din aluminiu si ceramica, ce ofera acea savoare proaspata si naturala la fiecare cafea. In plus, are doua containere pentru boabele de cafea de cate 1,5 kg fiecare. Acest echipament profesional pentru bar si cafenea are panourile frontale din otel cromat si un sistem de control cu touchscreen si display LCD. Aprovizionarea si intretinerea aparatului se pot face rapid si cu costuri foarte reduse, iar curatarea se face automat, si poate fi realizata cu ajutorul controlului electronic, foarte simplu si rapid.

Automatele de cafea si echipamentele profesionale petru bar, gelaterie si cafenele se pot gasi in oferta de produse horeca de la Dactrust. Dactrust este un mare furnizor de echipamente horeca si de utilaje profesionale pentru bucatarii, care aduce la dispozitia doritorilor cele mai bune produse din aceasta categorie. Printre echipamentele profesionale oferite de Dactrust se numara echipamentele pentru gatit, cuptoare industriale, cuptoare pentru pizza, echipamente pentru congelat, frigidere profesionale, mobilier de inox pentru bucatarii, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, mobilier de restaurant, utilaje pentru autoservire, echipamente profesionale pentru fast-food, accesorii pentru bucatarii profesionale, detergenti profesionali si multe alte produse din categoria horeca.

In plus, toate acestea pot fi comandate simplu si rapid, prin intermediul magazinului online. Comandand online, puteti scuti timp si energie prin evitarea drumurilor inutile catre magazinele de specialitate. Experienta cumparaturilor online de la Dactrust inlocuieste cu succes cumparaturile clasice in magazine, deoarece magazinul online prezinta informatii complete pentru toate produsele horeca disponibile.