Cuptoare patiserie statice si rotative

Produse Horeca din categoria Cuptoare patiserie statice si rotative

Cuptoarele de patiserie statice si rotative sunt ideale pentru cofetarii si restaurante. Aceste cuptoare profesionale pentru bucatarii de restaurant sunt realizate din otel inoxidabil, materialul perfect pentru echipamentele si utilajele horeca pentru bucatarii. Inoxul este foarte potrivit pentru aceste echipamente pentru ca e usor de intretinut si de curatat, permite incadrarea bucatariilor in normele de igiena si sanatate.

Cuptoarele horeca profesionale de patiserie au un sistem de control electromecanic, termostat de coacere digital si un temporizator pentru avertizare sonora si inca unul pentru volumul de abur. Acestea sunt prevazute cu termostat dublu de siguranta si usa cu geam securizat. In plus, cuptoarele profesionale horeca vin cu un carucior inclus, din inox, ce poate depozita pana la 18 tavi de diverse dimensiuni si este prevazut cu un motor cu carlig, care ii permite sa se roteasca pentru o coacere optima.

Toate aceste tipuri de cuptoare profesionale sunt disponibile in oferta de produse horeca Dactrust, alaturi de multe alte echipamente horeca si utilaje si accesorii profesionale pentru bucatarii. Astfel, pe langa utilajele de preparare pentru pizza, la Dactrust mai gasiti si echipamente pentru gatit, aragaze profesionale si cuptoare horeca, mixere, hote profesionale, utilaje pentru pizza, echipamente pentru refrigerare si congelare, echipamente pentru bar, masini de spalat vase profesionale, masini de spalat rufe profesionale, detergenti profesionali si substante de curatare, mobilier pentru restaurant, mobilier de inox pentru bucatariile profesionale, accesorii de bucatarii si multe alte produse horeca foarte utile pentru bucatariile profesionale.

In plus, echipamentele horeca pot fi comandate si online, ceea ce simplifica in mod considerabil procesul de cumparare. Fiecare produs horeca are descrieri detaliate si imagini pentru a explica toate caracteristicile echipamentelor profesionale pentru bucatarie, astfel incat persoanele interesate sa beneficieze de toate informatiile de care au nevoie pentru a lua decizia de cumparare. Comanda se face simplu si rapid, selectand din magazinul online produsele preferate. Livrarea se face prin serviciile de curierat rapid, la orice adresa doreste beneficiarul.