Chiuvete

Produse Horeca din categoria Chiuvete

O bucatarie profesionala are nevoie de chiuvete speciale pentru uz intens si cu dimensiuni si caracteristici ce se adapteaza specificului bucatariei. De exemplu, chiuveta cu actionare la genunchi se monteaza pe perete si are robinet pentru apa si suport in spate pentru a impiedica scurgerea. Are un temporizator mecanic de 7 secunde, iar curgerea apei este actionata prin activarea unui buton cu genunchiul. Mai sunt si chiuvete cu doua nivele, unul pentru spalat vase si celalalt pentru scurgerea lor. Acestea sunt foarte practice in bucatariile profesionale mici si permit crearea unui design ergonomic.

Aceste chiuvete profesionale si accesorii horeca pentru chiuvete pot fi comandate de la Dactrust. Dactrust este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente horeca din tara si cuprinde o gama variata de produse din aceasta categorie. Astfel, pe langa chiuvete profesionale din otel inoxidabil si baterii speciale pentru acestea, la Dactrust mai puteti gasi si echipamente pentru gatit, cuptoare profesioale, cuptoare cu microunde, cuptoare de pizza, mixere industriale, aparate pentru aluat, aparate pentru curatat cartofi, masini de tocat carne, aragaze profesionale, echipamente pentru refrigerat si congelat, echipamente pentru bar, masini profesionale de spalat vase, masini de spalat rufe, echipamente pentru autoservire, utilaje pentru fast-food, mobilier de restaurant, imbracaminte specifica horeca si accesorii de bucatarii profesionale.

Chiuvetele horeca de la Dactrust pot fi acum achizitionate mult mai simplu si mai rapid, pentru ca acum sunt disponibile si in magazinul online Dactrust. Acesta are o oferta impresionanta de produse profesionale pentru bucatarii, de la echipamente pentru gatit pana la detergenti profesionali si accesorii de bucatarie. Fiecare produs din magazinul online dispune de descrieri si fotografii sugestive care sa ofere cat mai multe informatii despre caracteristicile produselor, asa ca oricine poate beneficia de o informare completa inainte sa cumpere echipamentele horeca de care are nevoie. In plus, comanda se face foarte simplu si rapid.