Mese reci si vitrine frigorifice

Produse Horeca din categoria Mese reci si vitrine frigorifice

In gama de standuri si vitrine frigorifice oferite de Dactrust veti intalni vitrine reci, vitrine pentru masa, vitrine de patiserie, vitrine frigorifice, elemente pentru bufet, accesorii de vitrine frigorifice. Acestea sunt foarte utile pentru un restaurant, o cofetarie, o autoservire si pentru orice alta unitate de servire a mancarii. Orice vitrina frigorifica din categoria horeca se alege in fucntie de necesitatile restaurantului, urmarind criterii precum tipul de preparate servite, numarul de portii servite etc.

Bufetul insula cu bazin refrigerat este una din cele mai impresionante echipamente horec pentru racit. Acest stand frigorific profesional mentine preparatele culinare la o temperatura variabila intre 4 si 10 grade Celsius intr-un stand din lemn solid care se aseamana cu un obiect de mobilier deosebit, ce se potriveste perfect in cadrului unui restaurant select. Bazinul de refrigerare al acestui stand frigorific profesional este construit din otel inoxidabil iar structura exterioara, care are si suprafata de depozitare, este realizata din lemn solid. O alta varianta a echipamentului profesional pentru bucatarie de mai sus este bufetul cu bazin cald, cu un design la fel de special, si cu capacitatea de a mentine alimentele la cald, cu o temperatura intre 30 si 90 de grade Celsius. Bazinul acestui echipament horeca pentru incalzire este realizat din otel inoxidabil iar exteriorul este din lemn solid. Are o cupola mobila cu un sistem de ridicare manual si tavi laterale pe fiecare parte.

Standurile si vitrinele frigorifice oferite de Dactrust sunt realizate de producatori de renume si vin cu garantia calitatii, care este asigurata de folosirea materialelor de calitate, care sa reziste la uzura si la temperaturi oscilante, precum si de tehnici de productie ireprosabile. Utilajele horeca de racit si accesoriile pentru bucatariile profesionale de la Dactrust pot fi comandate si online, prin intermediul platformei de cumparaturi. Aceasta este foarte usor de folosit, fiind construita special pentru a veni in ajutorul utilizatorilor si are o interfata simpla, intuitiva.