Solutii de curatare si intretinere mobilier din INOX

Produse Horeca din categoria Solutii de curatare si intretinere mobilier din INOX

Otelul inoxidabil este un material ideal pentru echipamentele profesionale de bucatarie. Acest material este foarte rezistent la uzura fizica si la stres mecanic, se curata si se intretine foarte usor si, in plus, nu este coroziv. Astfel, utilitatile din otel inoxidabil dintr-o bucatarie profesionala vor rezista mai bine in timp si vor fi mai bine intretinute. Otelul inoxidabil are nevoie de solutii de curatare speciale si de intretinere. Se pot folosi agenti de curatare pentru suprafete, agenti de curatare si spray degresant pentru inox. Acestea asigura curatenia si intretinerea mult mai buna a suprafetelor din otel inoxidabil si incadrarea bucatariilor profesionale in normele de igiena.

Puteti gasi solutii de curatare profesionale pentru otel inoxidabil in oferta bogata de produse horeca de la Dactrust. Dactrust este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente horeca din tara si ofera intreaga gama de utilaje si echipamente profesionale necesare pentru o bucatarie profesionala, restaurant, cafenea, autoservire, bar etc. Aici puteti gasi cuptoare industriale, cuptoare de pizza, linii de gatit, cuptoare gastronomice, hote profesionale de bucatarie, mixere de preparare, cantare industriale, mese de preparare pizza, sisteme complete pentru bar, echipamente pentru cafea, vitrine de cofetarie, masini profesionale de spalat vase si rufe, precum si solutii de curatare profesionale si detergenti profesionali si solutii de curatare pentru inox, mobilier din otel inoxidabil, echipamente pentru fast-food si autoservire, accesorii pentru bucatariile profesionale si multe alte utilaje horeca. Cele mai multe dintre produsele horeca sunt realizate din otel inoxidabil, un material foarte rezistent, ideal pentru bucatariile profesionale. Inoxul, insa, are nevoie de ingrijiri speciale ce pot fi realizate foarte simplu cu ajutorul solutiilor de curatare pentru inox.

Toate aceste echipamente horeca si solutii de curatare pentru suprafete din inox pot fi achizitionate acum mult mai simplu si mai rapid prin intermediul magazinului online. Acesta are o platforma intuitiva, fiind foarte usor de folosit pentru oricine.