Baterii, robinete, furtune

Produse Horeca din categoria Baterii, robinete, furtune

Robinetele si bateriile profesionale trebuie sa fie realizate din otel inoxidabil, pentru a rezista la contactul indelungat cu apa. Acestea sunt foarte diverse si se vor alege in functie de mobilierul pentru bucataria profesionala. Bateriile profesionale sunt cu montare intr-un punct sau in doua puncte, cu fotocelula sau cu robinete clasice, cu cap fix sau cu cap rotativ. Un accesoriu foarte bun pentru bucatariile profesionale este bateria cu robinet extensibil. Aceasta permite o spalare mult mai usoara si mai eficienta si acopera o suprafata mai mare de acces, putand fi folosita cu succes si la spalarea utilajelor profesionale de gatit.

Dactrust este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente profesionale horeca din Romania si are o oferta foarte diversificata de produse din acest domeniu. La Dactrust veti gasi toate utilajele necesare pentru orice fel de unitate de servit, fie ca este vorba de restaurante, cafenele, baruri, terase, cofetarii etc. Puteti gasi echipamente pentru gatit, cuptoare industriale, cuptoare de pizza, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase, chiuvete, mobilier profesional pentru bucatarii, baterii, furtune, robinete si alte accesorii din acest domeniu. De-a lungul timpului, Dactrust a realizat proiecte horeca foarte multe, in urma carora a capatat o experienta foarte valoroasa. Dactrust a utilat si echipat bucatarii complete de restaurante, de pensiuni, de terase, de pizzerii, de spalatorii, de carmangerii, de laboratoare din toata tara.

Echipamentele horeca de la Dactrust pot fi comandate si online, prin intermediul platformei de cumparaturi foarte usor de folosit. Aceasta are o interfata prietenoasa cu utilizatorul, fiind foarte usor de folosit de catre oricine. Astfel, pentru a comanda online echipamente profesionale, nu trebuie decat sa selectati produsele pe care vreti sa le achizitionati de pe site-ul Dactrust, sa completati formularul de comanda si sa asteptati livrarea. Livrarea se face prin curierat rapid, in cel mai scurt timp posibil.