Bar Gelaterie Cafenea

Produse Horeca din categoria Bar Gelaterie Cafenea

O cafenea sau un bar de succes sunt acelea care pot oferi clientilor sai o gama variata si delicioasa de bauturi racoritoare sau alcoolice si pe baza de cafea. Pentru a asigura diversitatea si calitatea bauturilor servite, acestea vor avea nevoie de echipamente profesionale pentru bar, gelaterie sau cafenea, care sa le asigure cele mai bune bauturi si deserturi, alaturi de priceperea si retetele specialistilor care le servesc. De aceea, Dactrust ofera o gama variata de utilaje profesionale pentru bar, care sa vina in ajutorul specialistilor in bartending pentru a oferi o experienta minunata clientilor din fiecare zi. Astfel, Dactrust vine cu o oferta bogata de echipamente pentru bar, dozatoare de bauturi, filtre de cafea si masini expresso, automate de cafea, sisteme complete de bar si accesorii pentru bar.

Dintr-un bar bun nu ar trebui sa lipseasca storcatoarele de fructe si mixerele de bauturi, masinile profesionale de facut cafea, masinile de facut inghetata, dozatoarele de bauturi reci si dozatoarele de ciocolata. Nu trebuie sa uitam nici de celelalte ustensile profesionale practice, precum aparatul profesional pentru incalzit cesti, sau aparatele de racit pahare.
Acestea pot fi comandate simplu si rapid din magazinul online, scutind timp si energie care ar fi fost consumate inutil pe drumurile catre magazinele de specialitate. Fiecare produs horeca din cele propuse de Dactrust are o descriere detaliata si imagini reprezentative pentru a oferi tuturor persoanelor interesate informatii complete si corecte referioare la caracteristicile produselor. De aceea, experienta de shopping online de la Dactrust este similara cu una obisnuita, in general, si in plus aduce si alte beneficii: economia de resurse.

Pe langa echipamentele profesionale pentru bar, Dactrust mai ofera si alte utilaje horeca, precum sisteme de racire si de congelare, cuptoare cu microunde, cuptoare de pizza, masini de tocat carne, masini de curatat cartofi, echipamente profesionale pentru patiserie etc.