Masini de spalat vase

Produse Horeca din categoria Masini de spalat vase

Masinile profesionale de spalat vase aduc beneficii importante intr-o bucatarie de restaurant. Folosind aceste echipamente speciale, se economisesc resurse umane si, astfel, personalul din bucatarie se poate concentra mai mult pe prepararea propriu-zisa a mancarurilor delicioase. Folosind o masina profesionala de spalat, se economisesc si alte resurse, precum cantitatea de apa consumata si detergentii profesionali folositi. In plus, unul dintre cele mai importante resurse economisite in acest caz este probabil timpul, un instrument foarte valoros pentru marile restaurante.

Masinile de spalat vase profesionale sunt de mai multe feluri, iar acestea se potrivesc bucatariilor profesionale in functie de specificitatile fiecaruia. Astfel, exista masini de spalat vase cu tunel, masini de spalat vase cu capota, masini de spalat pahare, masini de spalat vase si pahare. Masinile de spalat vase si pahare sunt foarte practice pentru ca au mai multe programe de spalare si permit curatarea mai multor feluri de vesela in acelasi timp, economisind, deci, timp si energie. Aceste echipamene profesionale pentru bucatarii sunt usor de utilizat, avand o interfata intuitiva, usor de folosit pentru oricine. Masinile de spalat vase pot fi comandate mai simplu si mai rapid, din magazinul online Dactrust. Produsele horeca au descrieri, astfel incat fiecare client sa fie informat in legatura cu caracteristicile echipamentelor.

Dactrust este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente horeca din Romania si ofera o gama larga de masini profesionale de spalat vase si de accesorii pentru acestea. Toate produsele furnizate de Dactrust sunt realizate de producatori cunoscuti in domeniu si vin cu garantia calitatii. Materialele folosite pentru realizarea acestor echipamente horeca pentru bucatariile profesionale sunt de o calitate sporita, rezistente si durabile in timp. Otelul inoxidabil, de exemplu, este cel mai popular material folosit pentru exteriorul utilajelor horeca, deoarece este foarte practic; e usor de curatat si de intretinut, este rezistent la stres mecanic si la temperaturi oscilante.