Autoservire

Produse Horeca din categoria Autoservire

Autoservirile presupun sisteme complexe de servire care sa asigure facilitarea servirii preparatelor culinare si pastrarea lor intr-o forma cat mai apetisanta si mai proaspata pe tot timpul servirii. De aceea, orice autoservire are nevoie de echipamente horeca speciale. Dactrust furnizeaza echipamente horeca pentru orice fel de unitate din domeniul ospitalitatii, precum hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, autoserviri etc. Aici gasiti o gama larga de utilaje profesionale precum cuptoare industriale, cuptoare pentru pizza, aparate de facut aluat, masini de curatat cartofi, masini de tocat carne, sisteme de ventilatie, sisteme de refrigerare si de congelare, echipamente pentru bar, masini profesionale de spalat vase si rufe, mobilier din otel inoxidabil pentru bucatariile profesionale, obiecte de inventar si accesorii, mobilier pentru restaurant etc.

In ceea ce priveste echipamentele horeca pentru autoservire, la Dactrust veti gasi echipamente pentru micul dejun, carucioare, distribuitoare pentru tacamuri, tavi si farfurii, transportoare, echipamente de autoservire incastrabile in mobila, linia 700, linia 800. Echipamentele pentru micul dejun cuprind elementele de incalzire pentru charfing dish, charfing dish electric, incalzitoare pentru charfing dish, cana izolata pentru bauturi calde, dispensere de cereale, etajere de inox cu doua sau mai multe nivele, standuri centrale de bufet, standuri pentru ingrediente cu mai multe compartimente etc. Carucioarele pentru autoservire sunt realizate din otel inoxidabil, un material ideal pentru bucatariile profesionale si pentru autoserviri.

Echipamentele pentru autoservire si alte utilaje horeca de la Dactrust se pot achizitiona acum si mai simplu si mai rapid, prin intermediul magazinului online. Comanda online se face simplu si rapid, pentru ca interfata platformei de cumparaturi este foarte usor de utilizat pentru oricine. Atfel, tot ceea ce trebuie sa faceti daca vreti sa comandati echipamente horeca de la Dactrust este sa selectati produsele preferate si a completati formularul de comanda. Apoi comanda va va fi livrata prin servicii de curierat rapid la adresa specificata.