Mese de lucru

Produse Horeca din categoria Mese de lucru

Mesele de lucru din otel inoxidabil sunt foarte potrivite pentru bucatariile profesionale. Inoxul este materialul ideal pentru echipamentele si utilajele profesionale pentru ca are o rezistenta deosebita atat la uzura, la stres mecanic si la temperaturi oscilante. In plus, este foarte usor de intretinut si permite o mentinere optima a curateniei dupa standardele de igiena obligatorii. Mesele de lucru sunt foarte importante intr-o bucatarie, pentru ca ele reprezinta locul pe care specialistii practic vor crea preparatele culinare si in care isi pun cel mai mult amprenta asupra mancarurilor delicioase pe care le realizeaza.

O bucatarie bine utilata are toate echipamentele profesionale aranjate in mod ergonomic, astfel incat toate necesitatile sa fie la indemana si sa serveasca scopului activitatii zilnice dintr-o bucatarie de restaurant. Astfel, mesele de lucru din otel inoxidabil pot fi integrate perfect mobilierului de bucatarie si se imbina armonios cu aparatura profesionala horeca. Mesele de lucru sunt de dimensiuni diferite si au carcacteristici variabile, in functie de nevoile fiecarei bucatarii. Un aspect foarte important este ca acestea pot fi dotate cu rebord (o margine verticala pe latura dinspre perete a mesei destinata sa impiedice eventualele scurgeri si sa mentina o igiena buna). O alta caracteristica utila pentru mesele de bucatarie este faptul ca unele dintre ele pot avea rafturi intermediare, ceea ce este foarte folositor pentru a pastra lucrurile necesare pentru gatit la indemana

Dactrust furnizeaza echipamente horeca pentru bucatariile profesionale si restaurantele din toata tara. Este printre cei mai importanti furnizori din domeniu si are o experienta vasta de numeroase proiecte din domeniul horeca. Dactrust este partenerul ideal pentru orice unitate de servire si poate utila si echipa corespunzator bucatarii profesionale, baruri, cafenele, terase, restaurante. In plus, Dactrust pune la dispozitia tuturor celor interesati de echipamente horeca o platforma online de cumparaturi pentru toate utilajele si aparaturile profesionale. Astfel, in magazinul online Dactrust, puteti cumpara simplu si rapid utilajele horeca.