Mese si manechini pentru finisare

Produse Horeca din categoria Mese si manechini pentru finisare

In aceasta categorie veti gasi o gama diversa de fiare de calcat, mese de calcat clasice, manechini pentru finisare, mese de calcat speciale, mese de calcat pentru scos pete, mese de calcat pliabile si masini pentru presat. Manechinul pentru finisare si calcare, sau apretorul automat, este foarte util pentru a calca sacouri, camasi, rochii, jachete. Acesta are un bolier electric incorporat pentru uscare si apretare automata. Este dotat si cu ventilator pentru racire. Masina de presat este dotata si cu fier de calcat profesional si necesita conexiune la reteaua de abur si aer comprimat. Are o presa metalica superioara slefuita si masa cu incalzire si aspirare.

Mesele profesionale pentru calcat de la Dactrust sunt de o calitate ridicata, fiind realizate numai de producatori de renume. Sunt realizate din materiale rezistente, prin tehnici care contribuie la eficienta si durabilitatea produselor. Dactrust este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente horeca din tara si se bucura de o experienta de neinlocuit. Datorita acestei experiente, a capatat cunostinte si abilitati importante in domeniu, lucrand de-a lungul timpului in numeroase proiecte de echipare si utilare horeca in intreaga tara. Fie ca e vorba de un restaurant, de un hotel sau de orice alta unitate de servire din industria ospitalitatii, la Dactrust veti gasi intotdeauna solutii complete si eficiente de echipamente si aparatura horeca.

In plus, toate acestea pot fi acum si comandate online. Magazinul online Dactrust detine numeroase produse din domeniul horeca, iar fiecare produs de pe site are descrieri detaliate si imagini pentru ca toti cei interesati sa beneficieze de o experienta de cumparare cat mai utila si care sa le faciliteze luarea deciziei de cumparare. Comenzile online se fac foarte simplu si rapid, pentru ca interfata platformei de cumparaturi este foarte usor de folosit. In plus, comandand online, veti economisi timp si energie.