Abatitoare / Blastchiller

Produse Horeca din categoria Abatitoare / Blastchiller

Abatitoarele sunt echipamente profesionale de racire folosite in industria horeca pentru orice unitate de servire. Puteti gasi o gama variata de abatitoare, cu caracteristici diferite, in functie de necesitati. Cel mai mare abatitor de la Dactrust mentine temperatura intre -18 grade Celsius si +3 grade Celsius si o capacitate de 20x GN 2/1. Are o capacitate de racire rapida de 150 de kg in timp de 90 de minute si de congelare rapida de 100 de kg in 240 de minute. Acest abatitor profesional de racire este dotat cu o sonda de temperatura interna si izolatie din poliuretan. Sistemul de control pentru acest echipament profesional de racire este electronic, cu un display LCD.

In oferta Dactrust mai puteti gasi si alte echipamente horeca si aparatura pentru bucatariile de restaurant, precum accesorii de bucatarie, cuptoare cu convectie, cuptoare de pizza, detergenti profesionali, calandre, frigidere profesionale, aragaze profesionale, accesorii de bar, utilaje pentru cofetarie, masini de curatat cartofi, utilaje de carmangerie, hote profesionale, hote de inox, aparatura de fast-food, echipamente pentru autoservire, vitrine de cofetarie, masini de spalat vase profesionale, echipamente conexe, detergenti profesionali etc.

In plus, toate aceste echipamente horeca pot fi cumparate acum mult mai simplu si mai rapid. In magazinul online Dactrust este foarte usor sa comandati utilaje pentru bucatriile profesionale. Toate produsele horeca disponibile aici au descrieri explicative care ofera informatii despre caracteristicile produselor, astfel incat fiecare client sa fie informat cum se cuvine in legatura cu echipamentele horeca de care este interesat si sa poata lua cea mai buna decizie de cumparare. In plus, echipa Dactrust sta la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi informatii suplimentare, in caz ca este nevoie, putand fi apelata la numerele de telefon disponibile pe site. Comandand online, economisim timp, energie si resurse umane in mod inutil, din cauza drumului pe care trebuie sa il facem pana la magazinele de specialitate si la magazinele de prezentare din domeniu.