Cantare

Produse Horeca din categoria Cantare

Dactrust va pune la dispozitie o gama variata de cantare pentru uz profesional. Cantarele profesionale horeca pentru bucatarie sunt de mai multe feluri: cantare cu platforma, cantare de masa, cantare clasice de bucatarie, cantare pentru mirodenii etc. Cantarele au afisaj digital si sunt foarte folositoare in orice bucatarie profesionala. Cantarele profesionale pentru mirodenii de la Dactrust functioneaza pe baterie, au o capacitate maxima de pana la 5 kg cantarite cu o acuratete de 1 gram si sunt realizate din otel inoxidabil, avand farfurie de sticla de 150 mm. Cantarele de masa au o scala pana la 3 kg, beneficiaza de afisaj digital si functioneaza pe baterie. Platforma este din otel inoxidabil iar acuratetea cantaririi este de 0,1 kg.

In oferta de echipamente horeca si utilaje profesionale pentru bucatarie de la Dactrust gasiti cantare profesionale si nu numai. Aici mai sunt disponibile si alte produse horeca, precum echipamente de gatit, cuptoare, echipamente de refrigerare, masini pentru prelucrarea carnii, a legumelor si a branzeturilor, cuptoare de pizza si masini pentru prepararea aluatului de pizza, masini de spalat vase profesionale, masini de spalat rufe, echipamente horeca pentru bar, mobilier din otel inoxidabil, utilaje pentru autoservire si echipamente pentru fast-food, imbracaminte specifica horeca, accesorii pentru bucatarii (vesela, tacamuri, tavi, capace), solutii pentru curatare etc.

Cantarele de bucatarie pot fi comandate si online, iar procesul este foarte simplu, rapid si eficient. Fiecare produs horeca de la Dactrust din magazinul online are descrieri explicative care ofera toate informatiile necesare despre caracteristicile echipamentelor profesionale. Acest lucru este foarte important pentru ca fiecare persoana interesata sa achizitioneze utilaje profesionale pentru bucatarie sa beneficieze de o informare corecta, completa si eficienta. In plus, specialistii de la Dactrust stau la dispozitia tuturor celor interesati pentru a le oferi informatii suplimentare. Acestia pot fi apelati la numerele de telefon disponibile pe site.