Hote bucatarie central

Produse Horeca din categoria Hote bucatarie central

Hotele centrale pentru bucatariile profesionale sunt foarte utile pentru bucatariile mari pentru ca acopera o suprafata foarte mare si, astfel, pot absorbi fumul si mirosul de mancare mult mai eficient. Aceste echipamente profesionale horeca sunt realizate din otel inoxidabil si pot avea dimensiuni de pana la 4 m lungime si 2 m latime si o capacitate de evacuare a aerului de pana la 5600 de m3 de aer pe ora. Capacitatea de evacuare depinde de dimensiunile hotei profesionale, dar si de modul de ingrijire a hotei (o hota care functioneaza cu un filtru curat este mult mai eficienta decat una cu un filtru neschimbat dupa mult timp).

Hotele centrale profesionale de inox au filtre incluse si iluminare integrata, aducand, astfel, avantaje in plus. Otelul inoxidabil este un material ideal pentru fabricarea hotelor profesionale pentru ca acestea pot fi curatate si intretinute mult mai usor, pastrand standardele de igiena si de curatenie.

Orice bucatarie profesionala poate fi echipata cu utilajele profesionale de la Dactrust – cel mai mare furnizor de echipamente pentru restaurant si pentru horeca, in general. Utilajele profesionale furnizate de Dactrust sunt de calitate, fiind construite de producatori de renume din materiale foarte bune, rezistente in timp, rezistente la uzura si la temperaturi ridicate. Inoxul este cel mai intalnit material folosit in realizarea utilajelor horeca si a echipamentelor profesionale pentru restaurante, cantine, cafenele, baruri etc., deoarece este rezistent si usor de intretinut.

Hotele centrale pentru bucatarii profesionale pot fi achizitionate din magazinul online Dactrust. Aici sunt disponibile echipamente si utilaje horeca pentru orice fel de bucatarie profesionala, indiferent de dimensiuni si de specific. Comanda online se face foarte simplu si rapid din magazinul online Dactrust. Produsele horeca au descrieri explicative care detaliaza caracteristicile utilajelor profesionale, pentru ca orice persoana interesata de achizitionare sa poata lua cea mai buna decizie de cumparare.