Vitrine ingrediente

Produse Horeca din categoria Vitrine ingrediente

Vitrinele de patiserie sunt necesare atat pentru cofetarii si patiserii, cat si pentru restaurante. Acestea mentin preparatele culinare apetisante la cald sau la rece si asigura un display favorabil pentru restaurant sau cofetarie. Aceste echipamente horeca sunt furnizate de Dactrust – unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente profesionale pentru bucatarie din categoria horeca si se gasesc in mai multe tipuri si variante. Astfel, principalele produse care se gasesc in categoria vitrine patisserie sunt vitrinele de prezentare pentru cofetarie, vitrinele calde, vitrinele reci si lampile de incalzire.

Vitrinele de patisserie reci eco au o refrigerare ventilata si mentin temperatura inauntrul lor intre 4 si 8 grade celsius. Au un control electronic al temperaturii, usa in spate, beneficiaza de iluminare si sunt executate din otel inoxidabil. Mai exista si vitrine de racire pentru sushi, cu o unitate de racire silentioasa si control electronic cu afisaj digital foarte usor de folosit. Un alt tip de echipament horeca foarte util mai ales intr-o autoservire sau intr-un restaurant este vitrina orizontala de racire pentru prezentarea ingredientelor. Acesta poate mentine ingredientele la o temperatura intre 2 grade Celsius si 10 grade Celsius si sunt prevazute cu un sistem de racire cu evaporator static. Acest tip de vitrina de patiserie este realizat din otel inoxidabil de calitate, are un control electronic cu display digital si sistem de dezghetare automata.

Dactrust este unul dintre cei mai importanti furnizori de utilaje si echipamente horeca pentru bucatariile profesionale de pe piata din domeniu din Romania si ofera o gama variata de vitrine de patiserie. Pe langa acestea, in ofertele de produse horeca de la Dactrust puteti gasi si alte echipamente si accesorii de bucatarii profesionale, precum cuptoare horeca, aragaze profesionale, plite, gratare, ustensile pentru pregatit pizza, masini de curatat cartofi si de prelucrat legume, aparate pentru refrigerare si congelare, masini profesionale pentru spalat vase si pentru spalat rufe etc.