Sisteme bar complete

Produse Horeca din categoria Sisteme bar complete

Un bar bine aprovizionat cu echipamente profesionale specifice este si un bar care va avea succes. Utilajele horeca speciale si profesionistii in bartending pot crea experiente minunate clientilor prin realizarea unor bauturi speciale. Dactrust este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente horeca de pe piata de domeniu din Romania. Dactrust ofera sisteme complete pentru baruri, cafenele si restaurante, cu solutii personalizate pentru fiecare in parte. Sistemele complete pentru bar cuprind mobilierul special in care sunt integrate utilitati precum chiuveta, tejgheaua de bar si dulapurile specifice.
Pe langa echipamentele speciale pentru bar si sisteme complete de bar, oferta Dactrust cuprinde si alte utilaje profesionale din categoria horeca, precum echipamente de gatit, cuptoare gastronomice, aragaze profesionale, cuptoare cu convectie, cuptoare de pizza, sisteme de ventilatie si hote de inox, sisteme de refrigerare si congelare, echipamente pentru bar si pentru gelaterie, moblier din inox, mobilier pentru restaurant, masini profesionale de spalat vase, masini profesionale de spalat rufe, solutii de curatare, detergenti profesionali, imbracaminte specifica horeca, accesorii pentru bucatarii profesionale, aparatura pentru bucatarii industriale etc.

Aceste produse horeca pot fi achizitionate acum simplu si rapid, din magazinul online Dactrust. Toate echipamentele profesionale si utilajele horeca au descrieri explicative si imagini sugestive pentru ca fiecare persoana interesata de acestea sa beneficieze de o informatie cat se poate de bogata, astfel incat sa poata lua cea mai buna decizie de cumparare. Comandand online, puteti avea echipamentele horeca potrivite mult mai simplu si mai rapid si veti economisi resurse importante. Astfel, veti evita drumurile inutile la magazinele de specialitate si la magazinele din domeniu. Cu Dactrust puteti comanda online oricand si de oriunde, iar livrarea se face prin curierat rapid, in cel mai scurt timp posibil. Nu trebuie decat sa navigati pe platforma magazinului online (care este foarte simplu de folosit, fiind intuitiva) si sa selectati echipamentele profesionale pe care le doriti, iar apoi sa completati formularul de comanda. Apoi produsele va vor fi livrate la adresa dorita.