Accesorii ventilatie

Produse Horeca din categoria Accesorii ventilatie

Accesoriile de ventilatie sunt disponibile si pentru a fi cumparate separat, piesa cu piesa. In magazinul online Dactrust gasiti toate piesele de schimb necesare pentru sistemele de ventilatie si alte echipamente horeca necesare in orice bucatarie profesionala. Aici gasiti filtre de saci pentru spalarea mecanismului, filtre din carbune, saci de carbuni, cutii de control, suport de perete pentru unitatea de spalare cu aer, filtre tip plasa din inox, ventilatoare rotunde pentru hote, echipamente de reglare a vitezei, variatoare de turatie, filtre sintetice si multe alte accesorii pentru ventilatie si echipamente horeca. Acestea sunt produse profesionale speciale pentru echipamentele de ventilatie care aduc mari beneficii in bucatariile profesionale de restaurante, cantine si alte unitati de servire.

Aceste accesorii pentru bucatarie sunt perfecte pentru situatiile in care anumite piese ale sistemelor de ventilatie se defecteaza. Astfel, ele pot fi schimbate simplu si eficient de catre profesionistii din domeniu, economisind timp, bani si energie decat daca ar fi schimbat intreg sistemul. Aceste accesorii pentru ventilatie sunt necesare oricarei bucatarii profesionale, pentru ca, in caz de defectiunea sistemului de ventilatie, intreaga activitate poate fi afectata, inclusiv utilajele profesionale atat de importante si de costisitoare.

Dactrust furnizeaza accesorii pentru ventilatie, dar si multe alte echipamente de restaurant si utilaje horeca foarte bune pentru bucatariile profesionale: cuptoare gastronomice, friteuze, bucatarii asiatice si alte echipamente de gatit, sisteme de ventilatie, masini de preparare a carnii, cuptoare de pizza, echipamente de racire si de refrigerare, echipamente profesionale pentru bar, masini de spalat vase, mobilier special din inox, masini profesionale de spalat rufe, echipamente pentru autoservire si utilaje pentru fast-food, mobilier pentru restaurant, accesorii de bucatarie, solutii de curatare etc.
In plus, toate aceste utilaje horeca pot fi comandate online, direct de pe site-ul Dactrust. Comanda se face simplu si rapid, iar livrarea se realieaza prin curierat rapid, la adresa la care prefera clientul.