Dulapuri pentru farfuri

Produse Horeca din categoria Dulapuri pentru farfuri

Orice bucatarie profesionala de restaurant are nevoie de un sistem de organizare foarte bun. Bucataria este mereu aglomerata si plina de activitate, astfel incat un bun sistem de organizare este esential pentru succesul unui restaurant. Pentru acest lucru, sunt necesare structuri de stocare si echipamente horeca speciale precum dulapurile pentru farfurii de diferite dimensiuni si care pot fi si incalzite. Dulapurile cu incalzire pentru farfurii aduc beneficii sporite si au un dublu rol: pe de o parte, stocheaza vesela dintr-o bucatarie profesionala si pe de alta parte le incalzeste pentru a pastra mancarea calda de la asamblara farfuriei pana la servire. Aceste dulapuri pentru farfurii sunt realizate din otel inoxidabil si au rafturi intermediare pentru stocarea farfuriilor pe diferite nivele. In functie de dimensiuni, pot avea una sau mai multe usi si pot stoca pana la 120 de farfurii cu diamentrul de 32 de cm. Controlul temperaturii se poate face cu un termostat ce permite reglarea temperaturii pana la 85 de grade Celsius.

Dulapurile pentru farfurii speciale pentru bucatariile profesionale se gasesc in magazinul online Dactrust. Comandand online, veti economisi timp si energie pentru ca nu veti mai parcurge drumuri inutile pana la magazinele de specialitate si la magazinele de prezentare pentru a cumpara echipamente profesionale pentru bucatarie. Dactrust este unul din cei mai importanti furnizori de echipamente horeca din tara si are o gama larga de produse horeca pentru orice unitate de servire. Experienta capatata de-a lungului timpului i-a adus recunoasterea pentru echipamente horeca de calitate furnizate de fiecare data si prentru proiectele de utilare si echipare pe care le realizeaza de fiecare data peste tot in tara.
Pe langa solutii pentru stocare si dulapuri pentru farfurii, in oferta bogata de la Dactrust veti gasi si alte echipamente horeca pentru bucatarii profesionale si nu numai. Printre acestea se numara echipamentele pentru gatit, masini de spalat vase profesionale, sisteme de ventilatie, mobilier din otel inoxidabil.