Vitrine bauturi

Produse Horeca din categoria Vitrine bauturi

Echipamentele profesionale pentru racit sunt multiple si orice bar si restaurant are nevoie de utilaje horeca pentru acest lucru. Dactrust vine in ajutorul restaurantelor si tuturor unitatilor de servire cu gama variata de sisteme de refrigerare si congelare, printre care si o serie de vitrine de bauturi. Vintrinele pentru bauturi au caracteristici diverse si pot fi adaptate oricarei unitati de servire. Astfel, in oferta Dactrust veti gasit vitrine pentru sticle si vitrine speciale pentru vinuri.

Vitrinele profesionale pentru bauturi sunt din aluminiu si au usa din fata de sticla, ceea ce reprezinta un real beneficiu pentru ca ofera vizibilitate mai multa dinaintea deschiderii vitrinei. Sunt iluminate pe interior si permit pastrarea unei temperaturi de la 0 grade Celsius pana la 10 grade Celsius, prin intermediul sistemului de racire ventilata. Pot avea pana la 6 gratare pentru suportul sticlelor si au o capacitate de pana la 320 de litri.

Dactrust ofera o gama larga de utilaje profesionale si echipamente horeca pentru bucatarii. Printre acestea, puteti gasi mai multe tipuri de echipamente de gatit (aragaze profesionale, cuptoare gastronomice, cuptoare de pizza, friteuze etc.), hote profesionale si alte sisteme de ventilatie, masini profesionale de tocat carne si masini de curatat cartofi, echipamente de refrigerare si congelare, utilaje pentru bar si gelaterie, echipamente pentru servirea specifica de fast-food si de autoservire, masini profesionale de spalat vase si rufe, detergenti profesionali, mobilier din otel inoxidabil pentru bucatariile profesionale, accesorii profesionale si ustensile de bucatarie. Dactrust se numara printre cei mai mari furnizori de echipamente horeca din Romania, iar produsele furnizate sunt realizate de producatori importanti, din materiale de calitate, rezistente in timp si la uzura fizica. Toate produsele horeca pot fi comandate online, simplu si rapid, economisind resurse importante pentru toti cei care sunt interesati sa achizitioneze echipamente profesionale si utilaje horeca pentru orice unitate de servire.