Echipamente mici

Produse Horeca din categoria Echipamente mici

Din seria echipamentelor pentru gustari oferite de Dactrust fac parte masinile cu gaz, plitele cu gaz, plitele cu inductie, plite electrice, plite wok cu inductie, rotisoarele, salamandrele, grill pentru contact, grill pentru kebab, gratarele, friteuzele, aparate pentru prajit painea, aparate bain-maries, cutite speciale pentru kebab, aparate de mentinut la cald, dar si crepiere si masini pentru gofre. Cele mai multe echipamente pentru gustari din gama aparaturii profesionale pentru fast-food sunt realizate din otel inoxidabil, un material foarte rezistent, ideal pentru bucatariile profesionale. Otelul inoxidabil este rezistent la coroziune, este usor de intretinut si de curatat si este rezistent la stres mecanic si la uzura fizica intensa.

Toate aceste echipamente horeca pentru bucatariile profesionale pot fi comandate acum si online, mult mai simplu si mai rapid. Dactrust va pune la dispozitie o platforma de cumparaturi online foarte eficienta si care faciliteaza foarte mult procesul de cumparare. Magazinul online are numeroase produse, iar fiecare produs horeca dispune de descrieri detaliate si de imagini sugestive pentru a oferi o informare cat mai buna in legatura cu toate caracteristicile produselor. Astfel, toate persoanele interesate vor putea lua mult mai usor decizia de cumparare si vor beneficia de o experienta minunata de shopping online. Platforma de cumparaturi de unde puteti achizitiona echipamente pentru gustari si alte aparaturi profesionale pentru bucatarii este intuitiva, fiind foarte usor de folosit pentru oricine. Cumparand online veti scuti mult timp si energie pentru ca nu va mai trebui sa parcurgeti drumuri inutile pana la magazinele de specialitate.

Dactrust este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente horeca din tara si ofera o gama variata de produse din aceasta categorie. Dactrust lucreaza numai cu producatori de renume, care ofera garantia calitatii pentru echipamentele horeca. Oferta de echipamente profesionale si accesorii Dactrust cuprinde cuptoare profesionale, cuptoare industriale, cuptoare pentru pizza, echipamente pentru prelucrarea alimentelor, echipamente pentru bar, masini de spalat vase profesionale etc.