Refrigeration

Horeca products from category Refrigeration

Fiecare restaurant, cantina, cafenea sau cofetarie are nevoie de un sistem horeca bun pentru a mentine proaspete si savuroase toate ingredientele si alimentele necesare pentru preparatele gastronomice. Alegerea celor mai potrivite sisteme de refrigerare pentru o unitate de serivire se face in functie de necesitatile restaurantului si de masura in care caracteristicile produselor horeca pot satisface cerintele de servire.

Dactrust este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente si utilaje horeca de pe piata din domeniu din Romania. Aduce la dispozitia hotelurilor, restaurantelor, cantineor, cafenelelor etc. cele mai bune echipamente profesionale pentru bucatarii, de la utilajele de baza pana la accesorii si ustensile. In materie de produse de refrigerare, Dactrust aduce echipamente de refrigerare si congelare, vitrine de bauturi, standuri de vitrine frigorifice, camere de refrigerare si congelare, abatitoare, masini de facut gheata, lazi frigorifice si multe alte echipamente horeca folosite pentru a pastra la rece alimentele si ingredientele necesare pentru activitatea zilnica dintr-o bucatarie profesionala.

Produsele horeca furnizate de Dactrust sunt realizate din materiale de calitate de catre producatori de renume de pe piata de echipamente profesionale. Otelul inoxidabil – materialul din care sunt facute cele mai multe dintre echipamentele de congelare si refrigerare – este ideal pentru utilajele din bucatariile profesionale. Acesta permite pastrarea igienei in bucatarie, se intretine usor si se curata usor. In plus, echipamentele profesionale pentru bucatarie de la Dactrust pot fi comandate si online. Comanda online se face foarte simplu si rapid, printr-o platforma foarte usor de utilizat pentru oricine, avand un sistem intuitiv. Mai mult decat atat, experienta cumparaturilor online nu numai ca inlocuieste cu succes cumparaturile clasice, dar aduce beneficii in plus. Astfel, comandand online, oricine va economisi resurse importante pentru ca nu va mai trebui sa parcurga drumuri inutile la magazinele de specialitate si la magazinele de prezentare din domeniul produselor horeca.