Rinsing and washing

Horeca products from category Rinsing and washing

O bucatarie profesionala gateste si serveste cantitati considerabile de mancare in fiecare zi, astfel incat, in mod evident, se aduna si o cantitate mare de vase de spalat. De aceea, pentru o eficienta sporita, bucatariile profesionale folosesc echipamente horeca speciale pentru spalat vase. Astfel, se face economie de timp, energie, resurse umane si chiar de resurse economice.
Echipamentele horeca pentru spalarea si clatirea vaselor includ masini profesionale de spalat vase, mobilier incorporabil pentru masini de spalat vase, masini de spalat pahare, masini de spalat vase cu capota, masini de spalat vase cu tunel si accesorii pentru masini profesionale de spalat vase, chiuvete profesionale, baterii, robinete, furtune si alte accesorii pentru clatirea si spalarea vaselor, pubele din otel inoxidabil etc.

Dactrust este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente horeca de pe piata din Romania si are o oferta foarte bogata de utilaje si echipamente profesionale pentru unitatile de servire. La Dactrust gasiti echipamente pentru clatirea si spalarea vaselor, masini profesionale de spalat rufe, mobilier de inox pentru bucatarii profesionale, obiecte de inventar si accesorii pentru bucatariile profesionale, mobilier pentru restaurant, echipamente profesionale pentru gatit, cuptoare industriale, cuptoare de pizza, cuptoare cu convectie, utilaje pentru racire si congelare, echipamente pentru bar, gelaterie si cafenea, utilaje pentru autoservire si pentru fast-food, imbracaminte specifica horeca etc.

Masinile profesionale pentru spalat vase si toate echipamentele horeca furnizate de Dactrust pot fi acum comandate si mai usor, mai simplu si mai rapid. Acestea pot fi cumparate din magazinul online, ceea ce va aduce o economie de timp si de resurse. Toate produsele horeca disponibile pe site au descrieri explicative si imagini sugestive pentru a oferi o informare completa fiecarui client. Astfel, experienta de shopping online nu numai ca o inlocuieste pe cea clasica, aducand toate informatiile despre produse pe care le ofera si aceasta, dar are si ceva in plus: ofera posiblitatea de a economisi timpul.