Refrigeration and freezing equipment

Horeca products from category Refrigeration and freezing equipment

(Română)

In oferta pentru echipamente profesionale de refrigerare si congelare de la Dactrust se gasesc dulapuri pentru congelare, dulapuri pentru refrigerare si aparate pentru racirea si sterilizarea paharelor. Aceste utilaje horeca sunt extrem de utile in orice restaurant, bar, cafenea sau orice alta unitate de servire.

Dulapurile pentru congelare sunt ideale intr-o bucatarie profesionala de restaurant. Acestea au un sistem de racire ventilata, ce permite crearea unei atmosfere in interiorul congelatorului cu o temperatura intre -18 si -22 de grade Celsius. Aceste echipamente horeca dispun de un control electronic cu afisaj digital si de un sistem de dezghetare automata, cu un strat de izolare de 60 mm. Unele dintre ele au 3 gratare imbracate in plastic, o usa reversibila si sunt realizate din otel inoxidabil, atat pe exterior cat si in interior. Dulapurile pentru refrigerare, sau frigiderele profesionale, sunt verticale si au o capacitate de 700 de litri. Sunt realizate din otel inoxidabil, atat pe interior cat si pe exterior si au o usa reversibila. Acestea echipamente profesionale pentru racit dispun de un sistem de racire ventilata ce poate crea temperaturi cu valori intre -2 si +8 grade Celsius si au un control electronic digital foarte util si usor de folosit. De asemenea, au si un sistem de dezghetare automata, cu un strat de protectie de 60 mm. Un alt echipament horeca foarte util pentru baruri, restaurante si cafenele este aparatul profesional de racire a paharelor. Acesta ingheata automat paharele si ofera savoare in plus bauturilor. Este realizat din otel inoxidabil la exterior si functioneaza pe baterii, astfel incat nu depinde de o sursa de energie electrica fixa. In plus, prin inghetarea automata a paharelor, acest aparat profesional le si igienizeaza in acelasi timp.

Aceste echipamente profesionale pentru bucatarie din categoria horeca sunt oferite de Dactrust intr-o gama variata, astfel incat orice bucatarie profesionala isi poate gasi utilajele ideale in oferta propusa de Dactrust.