Consumer solutions, maintenance and cleaning

Horeca products from category Consumer solutions, maintenance and cleaning

Orice echipament horeca are nevoie de consumabile speciale pentru a functiona cat mai eficient. De accea, Dactrust va pune la dispozitie nu numai mobilier din otel inoxidabil si masini profesionale de spalat vase si rufe, ci si articole consumabile pentru acestea. Astfel, aici gasiti si consumabile pentru masinile de spalat vase (detergenti si limpezitori), consumabile pentru spalat rufe (detergent profesional, balsam, inalbitor) si solutii pentru intretinerea si curatarea mobilierului din otel inoxidabil. Acestea sunt solutii speciale pentru consum, intretinere si curatare care asigura functionarea cat mai buna si mai eficienta a echipamentelor horeca si a aparaturii profesionale din acest domeniu.

Dactrust este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente horeca si utilaje profesionale din tara. Are o experienta foarte bogata in acest domeniu, ceea ce reprezinta o recomandare ideala de fiecare data. Echipamentele horeca Dactrust au utilat si au dotat numeroase unitati de servire si proiecte importante in intreaga tara, de-a lungul timpului. Aici veti gasi echipamente horeca pentru orice fel de restaurant, autoservire, cantina, bar, cafenea, fast-food, indiferent de conceptul pe care acestea le abordeaza. Echipamentele horeca din oferta Dactrust includ echipamente pentru gatit, cuptoare industriale, cuptoare pentru pizza, cuptoare de patiserie, sisteme de refrigerare, frigidere profesionale, sisteme de ventilatie, hote de inox, echipamente pentru bar, masini profesionale de spalat vase, masini profesionale pentru spalat rufe, solutii de curatare profesionale, consumabile pentru masinile de spalat vase profesionale, mobilier din otel inoxidabil, mobilier pentru restaurant, echipamente pentru autoservire si pentru fast-food, obiecte de inventar si accesorii, imbracaminte speciala horeca etc.

In plus, puteti achizitiona toate aceste echipamente horeca si accesorii mult mai simplu si mai rapid, prin intermediul magazinului online. Cumparand online, veti economisi timp si energie pentru ca nu va mai trebui sa parcurgeti drumuri inutile cautand magazine de specialitate si de prezentare. In magazinul online, fiecare produs are descrieri explicative astfel incat cumparatorii sa beneficieze de o informare cat mai corecta pentru a putea lua decizia de cumparare mult mai usor.