Store cooling

Horeca products from category Store cooling

(Română)

Dactrust va pune la dispozitie o gama variata de camere de racire si instalatii frigorifice, constructii speciale pentru camera de refrigerare si de congelare, rafturi pentru camerele frigorifice, unitati de racire si alte utilaje pentru bucatariile profesionale. Unitatile de racire sunt sisteme electrice pentru racirea camerelor de refrigerare care se monteaza pe tavanul acestora si permit mentinerea temperaturilor scazute in interior. Camerele de racire sunt echipamente profesionale pentru bucatariile de restaurant care au dimensiuni foarte mari si permit, astfel, stocarea la temperaturi scazute a alimentelor si a ingredientelor necesare prepararii mancarurilor. Acestea mentin temperaturi scazute intre 0 si 10 grade Celsius ce pot fi reglate de la panoul electronic de control. In functie de necesitatile bucatariilor profesionale, camerele de refrigerare si congelare pot atinge dimensiuni de pana la 2/2/2 metri.

Aceste instalatii frigorifice pentru bucatariile profesionale sunt realizate din materiale de calitate si au o eficienta sporita, fiind realizate cu tehnici avansate de producatori de renume. Otelul inoxidabil, cel mai potrivit si mai popular material pentru instalatie frigorifica horeca, este ideal pentru bucatariile profesionale, deoarece ofera o rezistenta sporita echipamentelor de bucatarie, atat din punct de vedere al uzurii fizice cat si in ceea ce priveste murdaria si rezistenta la temperaturi oscilante.

In afara de camerele de refrigerare si alte echipamente horeca pentru racit precum instalatie frigorifica, mai puteti gasi si echipamente pentru gatit, bucatarii profesionale, cuptoare pentru pizza, hote de inox, aragaze profesionale, utilaje pentru patiserie, aparatura de fast-food, echipamente pentru bar, masini de curatat cartofi, utilaje de carmangerie, frigidere profesionale, chiuvete horeca, masini de spalat vase si masini de spalat rufe, mobilier de inox pentru bucatariile profesionale, mobilier pentru restaurant, accesorii pentru bucatarii industriale, cuptoare cu microunde etc. In plus, toate aceste utilaje horeca pot fi cumparate online, multumita platformei de cumparaturi Dactrust la un pret avantajos. Acest magazin online are o interfata intuitiva, fiind, astfel, foarte usor de utilizat pentru oricine.