Stainless steel furniture

Horeca products from category Stainless steel furniture

Dulapuri pentru farfurii, dulapuri de perete, mese de lucru, mese de dulap incalzite, rafturi, rafturi de perete din otel inoxidabil, rastele, spalatoare, carucioare de transport, accesorii de mobilier. Dulapurile pentru farfurii cu usi culisante sunt foarte utile intr-o bucatarie profesionala, care trebuie sa stocheze un numar mare de obiecte de vesela si accesorii de bucatarie. Acestea au dimensiuni variabile, si pot atinge pana la 2 metri lungime. Sunt realizate din otel inoxidabil si au usi culisante si izolate fonic. Au 2, 3 sau mai multe rafturi ajustabile si picioare de suport ajustabile. Un sistem de stocare foarte util pentru o bucatarie profesionala este dulapul cu incalzire pentru farfurii. In functie de dimensiuni, acesta poate stoca 110 si chiar pana la 120 de farfurii cu un diametru de 32 de cm. Ceea ce este special la acest dulap e sistemul de incalzire, care mentine farfuriile infierbantate, pentru ca mancarea sa se pastreze mai calda de la asamblarea ei pana la servire. Acestea pot fi personalizate cu accesorii care sa le faca si mai practice, conform specificitatilor fiecarui restaurant. Astfel, li se pot adauga sertare, seturi de picioare, seturi de role si alte accesorii.

Aceste dulapuri sunt construite din otel inoxidabil, care este un material foarte potrivit pentru mobilierul de bucatarie. Otelul inoxidabil este rezistent in timp, rezistent la uzura fizica intensa, la temperaturi oscilante si, mai ales, e rezistent la coroziune. Astfel, mobilierul de inox nu va oxida, nu va rugini niciodata din cauza umiditatii sau a circulatiei apei.
Dactrust este printre cei mai mari furnizori de echipamente horeca din tara si are o gama larga de produse. Printre acestea, se numara cuptoarele industriale, cuptoarele de pizza, masinile de spalat vase profesionale, mobilier din otel inoxidabil pentru bucatariile profesionale, aparate de facut aluat, masini de tocat carne, utilaje pentru carmangerie, mixere profesionale.