Pizza and Pastry

Horeca products from category Pizza and Pastry

Atunci cind va ganditi sa va deschideti o patiserie/covrigarie/pizzerie, cea mai mare parte a banilor va trebui investita in utilaje pentru laborator (vitrine de patiseri, cuptoare de patisserie, mixer planetar, malaxor etc.).
Investitia in propriul laborator este obligatorie. Pe langa faptul ca reduce costurile de operare, aduce si un prestigiu in ochii clientilor care prefera produsele proaspete. Aroma si aspectul aduc intotdeauna un plus cresterii vanzarilor.
O patisserie/pizzerie poate fi deschisa atat in centrul unui oras cat si in cartierele de la periferie. In cazul unei locatii la periferie, nu dezvoltati un local de lux, ci unul in care preturile sa permita accesul unui nr. mare de clienti. Unul dintre avantajele afacerilor cu patiserii este numarul mare de potentiali clienti. La patiserie vin atat copii, cat si adulti sau batrini, iar produsele sunt destul de usor vandabile.
Diversitatea produselor precum si mentinerea constanta a calitatii sunt esentiale pentru stabilizarea pe piata a unei astfel de afaceri.
Spatiul de productie ar trebui sa cuprinda minim urmatoarele utilaje: masina de gatit, cuptor de pizza sau cuptor de patiserie, figider si congelator, vitrine de patisserie calda si rece, mixer planetar, malaxor aluat, mese de inox, mese reci cu blat de granit, spalatoare, etc.
La noi gasiti cel mai bun raport calitate/pret pentru echipamentele mentionate!