Ice makers

Horeca products from category Ice makers

(Română)

Orice bar, terasa si restaurant trebuie sa fie capabile sa serveasca si bauturi reci si foarte reci, mai ales pe timpul sezonului cald si are nevoie de un aparat de facut gheata. De aceea, cele mai multe apeleaza la o masina de facut gheata. Acest aparatul de facut gheata profesional este extrem de util in orice bar si poate fi folosit ori pentru a face fulgi de gheata, ori pentru a face cuburi de gheata, ideale pentru crearea bauturilor speciale de vara sau pentru a accentua gustul racoritoarelor obisnuite.

Pentru barurile si restaurantele care au nevoie de masini de facut gheata, Dactrust pune la dispozitie o gama variata de asemenea produse horeca. Astfel, exista 2 tipuri de masini pentru facut gheata in ofertele Dactrust: masini pentru facut fulgi de gheata si masini pentru facut cuburi de gheata. Masinile de facut cuburi de gheata pot produce pana la 300 de kg de gheata in 24 de ore, in cuburi de marimi si forme diferite. Iar, in ceea ce priveste masinile de facut fulgi de gheata, aceste echipamente profesionale pentru baruri functioneaza pe baza de racire cu apa sau pe baza de racire cu aer. Cantitatile de gheata produse depind de mai multi factori, precum puterea si volumul masinii.

Pe langa aceste echipamente pentru bucatariile de restaurante sau pentru baruri, in oferta Dactrust mai gasiti si alte utilaje horeca si ustensile pentru bucatariile profesionale, precum aragaze profesionale, frigidere profesionale, cuptoare industriale, cuptoare cu convectie, cuptoare de pizza, accesorii pentru bar, utilaje pentru cofetarii, echipamente pentru fast-food, masini de curatat cartofi, utilaje pentru carmangerie, masini profesionale de spalat vase si rufe, accesorii pentru bucatarii profesionale, detergenti profesionali, imbracaminte specifica horeca etc.
Toate aceste aparate si utilaje horeca pot fi comandate si online, simplu si rapid. Prin intermediul magazinului online Dactrust, comenzile se fac simplu si rapid, datorita platformei usor de folosit care este foarte intuitiva.