Dynamic preparation

Horeca products from category Dynamic preparation

Utilajele profesionale pentru bucatarie din categoria preparari dinamice sunt diverse si isi gasesc locul si utilitatea perfect in orice bucatarie de restaurant. Acestea sunt foarte folositoare in activitatea zilnica din bucatarie si pot usura munca celor care lucreaza in bucatarie dar si imbunatatesc considerabil prepararea si gustul mancarurilor alese ce se gatesc in marile bucatarii din restaurante.Cele mai importante utilaje horeca pentru preparari dinamice pe care le gasiti la Dactrust sunt masinile de ambalat, masini de preparat carnea, masini de preparat legume, cantare, mixere de preparare si tavi si accesorii.

Unul din cele mai potrivite echipamente profesionale horeca este, probabil, masina de tocat carne. Acestea sunt foarte utile in orice bucatarie profesionala, pentru ca in toate restaurantele, cantinele si in toate unitatile fast-food se prepara si mancare pe baza de carne tocata. Masinile de tocat carne profesionale sunt foarte eficiente. In functie de dimensiuni si alte caracteristici importante, acestea pot toca o cantitate de carne foarte mare intr-un timp scurt, de la 50 kg pe ora pana la 650 de kg pe ora. In plus, acestea pot fi mecanice sau electronice si aduc numeroase avantaje in bucatariile profesionale, de la timpul scazut de lucru, pana la calitatea carnii tocate pe care o realizeaza. Aceste echipamente pentru preparari dinamice au piese dure si rezistente din fier si exteriorul din otel inoxidabil. Un alt utilaj profesional pentru bucatarie foarte util este feliatorul. Feliatoarele permit felierea alimentelor cu o grosime de la 12 mm pana la 350 mm. Acestea sunt utile pentru felierea carnii, a mezelurilor, a branzeturilor etc.

Echipamentele si ustensilele profesionale pentru bucatariile de restaurante furnizate de Dactrust sunt realizate de producatori de renume, din materiale de calitate. Acestea sunt rezistente in timp si sunt foarte eficiente in toate activitatile pe care le realizeaza. In plus, echipamentele horeca pentru preparari dinamice pot fi cumparate si online, simplu si rapid.