Wall shelves, stainless steel

Horeca products from category Wall shelves, stainless steel

(Română)

Pentru a avea succes, orice restaurant trebuie sa aiba un sistem de organizare foarte bine pus la punct. De aceea, structurile de stocare sunt foarte importante in orice bucatarie profesionala, reprezentand baza organizarii activitatii zilnice. Pentru acest lucru, bucatariile trebuie sa dispuna de sisteme personalizate de stocare, ce pot fi realizate cu succes cu ajutorul rafturilor de perete. Rafturile de perete din otel inoxidabil sunt ideale pentru orice bucatarie profesionala. Acestea sunt foarte versatile, putand forma adevarate sisteme de stocare pentru farfurii si orice alt tip de vesela, ingrediente, alimente, echipamente si ustensile pentru bucatarie si multe altele. In plus, rafturile de perete din otel inoxidabil sunt foarte practice in acest sens. Sunt foarte rezistente la uzura fizica si la stres mecanic, la fluctuatii de temperatura si se curata si se intretin foarte usor. Mai mult decat atat, acestea se incadreaza perfect in designul ergonomic pentru bucatariile profesionale.

Daca aveti nevoie de rafturi de perete din otel inoxidabil pentru bucataria dumneavoastra, puteti vizualiza oferta de produse horeca din acest domeniu pe care o pune la dispozitia tuturor Dactrust – unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente horeca din tara. Dactrust se bucura de renume in domeniu, fiind recunoscut pentru numeroasele proiecte in care a fost implicat de-a lungul timpului pe teritoriul intregii tari. Dactrust a utilat si a echipat cu sisteme profesionale horeca numeroase restaurante, bucatarii, autoserviri, baruri, cafenele, terase si multe alte unitati de servire si a capatat o experienta impresionanta in domeniu, ceea ce ii ofera cunostintele si capacitatile necesare pentru a oferi servicii eficiente horeca in orice domeniu.

Dactrust ofera o gama completa de echipamente horeca si utilaje profesionale pentru unitatile de servire, precum echipamente de gatit, cuptoare industriale, cuptoare de patiserie, mixere profesionale, aparate de curatat cartofi, masini profesionale de spalat vase si rufe, precum si detergenti profesionali, sisteme de ventilatie, hote de inox, echipamente pentru autoservire, echipamente pentru fast-food etc.