Accessories

Horeca products from category Accessories

(Română)

Cele mai bune sisteme de mobilier dintr-o bucatarie profesionala sunt acele sisteme personalizate si adaptate dupa nevoile si cerintele bucatariei si bogate in accesorii practice. Astfel, accesoriile de mobilier sunt foarte utile intr-o bucatarie de restaurant. Acestea pot asigura bunul mers al lucrurilor in activitatea de zi cu zi. Cele mai populare accesorii de mobilier sunt sertare, corpuri de sertare, seturi de picioare cu role, seturi de picioare metalice etc. Acestea sunt realizate din otel inoxidabil, un material foarte bun pentru echipamentele si accesoriile profesionale. Otelul inoxidabil este rezistent la coroziune, la temperaturi fluctuante si la uzura fizica si stres mecanic. In plus, se curata foarte usor si se intretine eficient.

Puteti gasi accesorii de mobilier din otel inoxidabil in oferta bogata de produse horeca de la Dactrust. Aici veti gasi o gama larga de echipamente horeca complete pentru orice unitate de servire, fie ca este vorba de restaurante, bucatarii profesionale, autoserviri, baruri sau terase. Principalele utilaje profesionale care se gasesc aici sunt echipamente de gatit, cuptoare industriale, cuptoare de pizza, cuptoare de patiserie, masini profesionale de spalt vase, masini profesionale de spalat vase, mixere profesionale, aparate de facut aluat, sisteme de ventilatie, hote de inox, masini de curatat cartofi, mobilier din otel inoxidabil, sisteme profesionale pentru autoservire, echipamente de fast-food, obiecte de inventar si accesorii, solutii profesionale pentru spalat si curatat etc.

Dactrust este unul dintre cei mai mari producatori de echipamente horeca din tara si se bucura de renume in domeniu, datorita profesionalismului cu care a lucrat la fiecare proiect. Dactrust a realizat proiecte de echipare si utilare horeca in toata tara de-a lungul timpului si a capatat o experienta impresionanta. Produsele furnizate sunt de calitate si vin cu garantia producatorilor de renume din intreaga lumea. In plus, echipamentele horeca de la Dactrust pot fi cumparate si online, prin platforma de cumparaturi foarte usor de folosit.