Racks

Horeca products from category Racks

(Română)

Dactrust ofera o gama larga de rastele care pot fi folosite cu succes ca sisteme de stocare profesionale. Rastelele sunt rafturi suprapuse care pot fi utilizate pentru depozitare. Acestea au dimensiuni diferite, rafturi ajustabile si inaltimi variabile, putand fi adaptate oricarei bucatarii profesionale sau depozit. Aceste rastele pot fi din otel inoxidabil, din aluminiu sau din crom. In magazinul online Dactrust puteti gasi rastele de dimensiuni si forme diferite si care sunt ajustabile.

Dactrust este unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente horeca din tara. Produsele furnizate sunt de calitate, datorita materialelor din care sunt construite, dar si datorita sistemelor de productie foarte eficiente. Unul din cele mai potrivite materiale de constructie pentru produsele profesionale este otelul inoxidabil. Otelul inoxidabil, sau inoxul, cum este cunoscut popular, are o rezistenta foarte mare in timp, nu este coroziv si rezista foarte bine la uzura fizica si la stres mecanic, precum si la temperaturi foarte inalte si la temperaturi joase. In plus, se curata foarte usor si se intretine bine, fiind foarte practic pentru bucatariile marilor restaurante.

Rastelele si celelalte sisteme de depozitare din gama mobilierului din otel inoxidabil pot fi comandate si online. Platforma de cumparaturi online Dactrust este creata special pentru a oferi o experienta de shopping online similara cu cea a cumparaturilor obisnuite, din magazinele de specialitate. Astfel, fiecare produs horeca dispune de descrieri explicative si imagini sugestive pentru a oferi cat mai multe informatii despre fiecare produs in parte. Acest lucru se datoreaza faptului ca Dactrust doreste ca fiecare potential cumparator sa aiba la indemana toate informatiile necesare pentru a putea lua decizia de cumparare potrivita, adica de a alege cele mai bune sisteme horeca pentru necesitatile sale. Comanda online se face foarte simplu si rapid pentru ca platforma de cumparaturi este creata special pentru a oferi o experienta facila si placuta de shopping online.