Conveyors

Horeca products from category Conveyors

(Română)

Transportoarele sunt accesorii profesionale foarte utile intr-o autoservire. Dactrust furnizeaza transportoare profesionale si alte echipamente horeca in intreaga tara. In categoria de transportoare pentru autoservire veti gasi transportoare pentru bain marie, carucior de distribuire a farfuriilor, carucioare de coborare pentru cosuri si multe altele. Transportoarele si carucioarele profesionale de la Dactrust sunt realizate din otel inoxidabil si sunt foarte rezistente. Otelul inoxidabil este ideal pentru echipamentele si ustensilele profesionale.

Dactrust este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente horeca din tara si lucreaza cu producatori de renume, care aduc garantia calitatii pentru toate produsele. Produsele horeca sunt realizate din materiale de calitate inalta, ceea ce le sporeste eficienta si rezistenta. Otelul inoxidabil este rezistent la coroziune, la temperaturi oscilante si la uzura fizica intensa, ceea ce le face perfecte pentru bucatariile profesionale. Puteti comanda aceste produse profesionale, foarte simplu si rapid, din magazinul online Dactrust, care are o platforma de cumparaturi foarte usor de folosit, este intuitiva, creata special pentru a imbunatati experienta de cumparaturi. Fiecare produs are descrieri detaliate si explicative, precum si imagini sugestive, pentru ca toate persoanele interesate sa achizitioneze produse si echipamente horeca sa beneficieze de o informare cat mai completa pentru a putea lua cea mai buna decizie de cumparare.

Pe langa transportoare si accesoriile pentru autoserviri, la Dactrust mai puteti gasi si alte echipamente horeca si accesorii pentru bucatariile profesionale. De exemplu, veti gasi o gama larga de echipamente de gatit, cuptoare industriale, cuptoare de pizza, cuptoare de patiserie, mixere, aparate de facut aluat, aparate de curatat cartofi, masini de tocat carne, sisteme de ventilatie, hote de inox, mobiliere din inox pentru bucatariile profesionale, masini de ambalat, sisteme de refrigerare si de congelare, echipamente si accesorii pentru bar, vesela, tacamuri si alte accesorii profesionale pentru autoservire, detergenti profesionali, solutii de curatare profesionala, detergenti pentru inox etc.