Insule bufet suedez

Horeca products from category Insule bufet suedez

(Română)

In aceasta categorie de echipamente horeca veti gasi produse si accesorii necesare pentru orice autoservire, precum insule de autoserive sau elemente bufet suedez. Este foarte important ca orice autoservire sau sistem de servire de tip bufet suedez sa fie dotata cu elementele necesare pentru a facilita servirea.

Dactrust este unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente horeca din tara si are o experienta impresionanta in domeniu. De-a lungul timpului, a echipat si a utilat corespunzator numeroase bucatarii profesionale, restaurante, autoserviri, baruri si multe alte unitati de servire din industria ospitalitatii din intrega tara. Astfel, specialistii de la Dactrust au capatat o experienta impresionanta, prin care au invatat care sunt specificitatile fiecarui domeniu din industrie si sunt capabili sa ofere servicii eficiente. De aceea, Dactrust stie foarte bine care sunt aspectele care transforma o bucatarie intr-una profesionala eficienta. Oferta de echipamente si utilaje horeca de la Dactrust este foarte bogata si poate satisface, cu siguranta, nevoile fiecarei unitati de servire, indiferent de specific. Fie ca este vorba despre o cafenea, despre un restaurant, despre un bar sau despre un fast-food, Dactrust stie cel mai bine care sunt echipamentele horeca care asigura eficienta unitatii de servire.

In plus, pe langa echipamentele horeca pentru autoservire mentionate mai sus, la Dactrust gasiti si alte echipamente si utilaje profesionale, cum ar fi cuptoare industriale, cuptoare de pizza, hote de inox, mixere profesionale, sisteme de ventilatie, masini de tocat carne, echipamente pentru fast-food, cuptoare pentru patiserie, sisteme de refrigerare, mobilier din otel inoxidabil, mobilier pentru restaurant etc.