Breakfast

Horeca products from category Breakfast

(Română)

Echipamentele breakfast reprezinta utilajele si aparatura speciala pentru servirea micului dejun in sistem de bufet suedez, pentru autoserviri sau pentru restaurante. Acestea cuprind standuri pentru ingrediente cu mai multe compartimente, standuri de bufet central refrigerat, etajere cu doua sau mai multe niveluri, dispensere de cereale, echipamente de charfing dish etc. O autoservire are nevoie de mai multe echipamente horeca specifice, iar eficienta ei depinde, de cele mai multe ori, de prezenta lor.

Ustensilele horeca pentru servirea micului dejun la o autoservire pot fi achizitionate de la Dactrust. Dactrust este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente horeca din tara si lucreaza cu producatori de renume. Dactrust are o experienta impresionanta in domeniu, lucrand, de-a lungul timpului, la proiecte de echipare profesionala in intreaga tara. Produsele profesionale de la Dactrust sunt de calitate, avand garantia producatorilor renumiti in domeniu.

Dactrust ofera o gama larga de echipamente horeca pentru orice unitate de servire din domeniul ospitalitatii. Fie ca este vorba despre o autoservire, despre un fast-food, despre un hote, o cafenea sau un bar, echipamentele horeca potrivite sunt cele care fac de cele mai multe ori diferenta intre o servire mediocra si una foarte buna. Oferta de produse Dactrust este foarte bogata si include echipamente de gatit, cuptoare industriale, cuptoare de pizza, cuptoare de patiserie, mixere profesionale, echipamente pentru autoservire si pentru fast-food, masini profesionale de spalat vase, masini profesionale de spalat rufe, imbracaminte specifica horeca, mobilier din otel inoxidabil, mobilier de restaurant, detergenti profesionali, solutii profesionale de curatat, detergenti speciali pentru suprafetele de inox, obiecte de inventar si accesorii pentru bucatariile profesionale etc.
Toate aceste echipamente profesionale si multe altele pot fi achizitionate mult mai usor si mai rapid, prin intermediul magazinului online. Comandand online, economisiti timp si energie, pentru ca nu veti mai parcurge drumuri inutile spre magazinele de specialitate si la magazinele de prezentare.