Professional dryers

Horeca products from category Professional dryers

(Română)

In magazinul online Dactrust puteti gasi o gama larga de uscatoare profesionale pentru spalatorii, cu solutii complexe. Printre acestea se numara uscatoarele profesionale cu control analogic, uscatoarele cu microprocesor si uscatoarele economice. Uscatoarele profesionale cu control analogic au un temporizator pentru program si termostat pentru alegerea temperaturii dorite de uscare. Acest tip de uscator este dotat cu o alarma de atentionare la finalul fiecarui ciclu de spalare si cu sistem de siguranta pentru inchiderea usii. Are un sistem de incalzire electric si de racire la sfarsitul fiecarui program de uscare.

Uscatoarele profesionale cu control analogic au o cuva din otel inoxidabil cu capacitatea de 660 de litri care poate cuprinde o cantitate de rufe de pana la 66 de kg. Uscatoarele cu microprocesor au un control electronic pentru programele de uscare, temperatura, timp si viteza de rotire a cuvei. Acestea au avantajul ca pot fi programate cu pana la 10 programe inainte. Pentru acest lucru, au un display digital care afiseaza toate caracteristicile programelor de spalare, inclusiv indicator pentru filtru de scame. In ceea ce priveste uscatoarele profesionale economice, acestea consuma mult mai putina energie electrica fata de cele clasice, iar acest lucru reprezinta un avantaj foarte important pentru orice spalatorie profesionala. Pe langa economia de resurse, mai apare si beneficiul ecologic si grija pentru mediu.

Aceste echipamente profesionale pentru spalat si uscat sunt oferite de Dactrust intr-o gama foarte diversa. Dactrust face parte din cei mai mari furnizori de produse si echipamente horeca din tara si aduce produse de calitate, construite de producatori de renume. Pe langa echipamentelle profesionale de uscat si spalat, veti mai gasi si consumabile pentru acestea, precum si solutii profesionale de curatat si detergenti speciali pentru otelul inoxidabil. Dactrust ofera solutii integrate si complexe de echipamente horeca si in magazinul online. Pe platforma online de cumparaturi comenzile se fac simplu si rapid.