Chest Ironers

Horeca products from category Chest Ironers

(Română)

Calandrele sunt sisteme profesionale de calcare folosite in industria horeca. Calandrele electrice de la Dactrust au o viteza de calcare variabila, intre 1 si 5 metri pe minut si au o productivititate de calcare de pana la 25, chiar 30 de kg pe ora. Calandrul electric are masa de intrare din aluminiu si corpul din otel cromat. Este dotat cu o masa de colectare pentru rufele calcate si cu doi senzori de temperatura care impiedica folosirea calandrului doar pe o singura parte. Sistemul de inlocuire a rolei este foarte usor de folosit, iar calandrul este dotat si cu un sistem de protectie a mainilor, avand si un control electronic foarte util.
Puteti gasi orice fel de sistem de calcare sau calandre profesionale si alte echipamente pentru spalatoriile profesionale in oferta bogata de produse de la Dactrust. Dactrust este unul dintre cei mai mai furnizori de echipamente horeca din tara si lucreaza numai cu producatori de renume ce aduc garantia calitatii pentru fiecare produs realizat. Dactrust a echipat si utilat numeroase hoteluri, restaurnate, cantine, cafenele, spalatorii etc. de-a lungul intregii tari si a capatat, astfel, o experienta nepretuita. Pe langa calandrele si sisteme de spalat profesionale, la Dactrust mai puteti gasi si accesorii si consumabile pentru acestea si pentru masinile de spalat rufe si pentru cele de spalat vase.

In plus, toate echipamentele horeca de la Dactrust pot fi achizitionate acum mult mai usor. Puteti comanda oricand, simplu si rapid, prin intermediul magazinului online, orice produs din gama echipamentelor si accesoriilor horeca. Fiecare produs are descrieri detaliate si imagini sugestive pentru ca orice posibil client sa beneficieze de o informare cat mai completa, astfel incat sa poata lua cea mai buna decizie de cumparare. Comandand online beneficiati de o experienta similara cu cea de cumparaturi clasice si, in plus, aveti si alte avantaje, precum acela de a economisi timp si energie pe care le-ati consuma prin drumurile inutile facute la magazinele de specialitate.