Machines for preparing meat

Horeca products from category Machines for preparing meat

(Română)

Orice bucatarie profesionala foloseste zilnic echipamente speciale si masini pentru prepararea carnii, pentru ca preparatele din carne tocata sunt foarte comune in restaurantele de peste tot. De aceea, o masina eficienta pentru prepararea carnii este necesara in toate bucatariile profesionale. Alegerea celui mai potrivit astfel de utilaj horeca se face in functie de necesitatile restaurantului, mai exact, de cantitatea de carne tocata necesara intr-o anumita perioada de timp. De aceea, se pot alege masini de tocat carne profesionale mai mici sau mai mari, mecanice sau electronice, cu o capacitate mai mica sau mai mare de prelucrare a carnii.

Principalele utilaje profesionale de prelucrare a carnii ce ar trebui sa existe in orice bucatarie de restaurant sunt masinile de tocat carne si branza, sterilizatoare, feliatoare si butuci de transat carne. Toate acestea sunt disponibile la Dactrust intr-o gama mare de variatii, in functie de caracteristicile principale si de beneficiile pe care le ofera. Utilajele horeca pentru prepararea carnii sunt realizate de producatori de renume care folosesc numai materiale de calitate si tehnici avansate de construire a tuturor pieselor si unitatilor horeca. Masinile de tocat, de exemplu, au structura si lamele din fier si exteriorul din otel inoxidabil, un material perfect pentru utilajele profesionale de bucatarie, pentru ca este usor de intretinut si de curatat si este favorabil igienei stabilite de normele specifice.

Masinile de preparat carnea sunt necesare in orice bucatarie horeca. O masina de tocat carne poate prelucra o cantitate de la 50 de kg la 650 de kg de carne, in functie de dimensiuni si pot fi actionate manual sau electronic. Feliatoarele sunt ustensile de bucatarie profesionala ce pot felia alimente cu o grosime de la 12 mm la 350 mm. Sterilizatoarele sunt componente foarte importante in orice bucatarie de restaurant. La Dactrust se gasesc sterilizatoare speciale pentru cutite sau pentru oua.