Vegetable preparation machines

Horeca products from category Vegetable preparation machines

(Română)

Masinile pentru prelucrat legume aduc importante beneficii pentru bucatariile de restaurante, cantine, fast-food si pentru alte unitati de servire din domeniu. Acestea ajuta la economisirea timpului petrecut cu prelucrarea ingredientelor si concetrarea personalului din bucatarie pe realizarea celor mai bune si mai savuroase mancaruri de orice tip.

Principalele masini de preparat legume care se folosesc in restaurante sunt utilajele pentru taiat legume, masinile de curatat cartofi, cuterele de legume si accesoriile pentru acestea. Toate pot fi gasite simplu si rapid in oferta de produse si echipamente horeca propusa de Dactrust. Dactrust este unul dintre principalii furnizori de utilaje horeca din domeniu de pe piata din Romania si aduce in bucatariile restaurantelor cele mai performante produse. Calitatea si practicabilitatea sunt cele mai importante caracteristici pe care le identificam la toate produsele Dactrust. Realizate doar din materiale rezistente in timp, la uzura si la temperaturi oscilante, masinile de preparat legume de la Dactrust sunt realizate de cei mai renumiti producatori din domeniu. Otelul inoxidabil – cel mai potrivit material pentru utilajele horeca – imbina perfect utilitatea, igiena si designul in orice bucatarie. Inoxul poate fi foarte usor intretinut si curatat, fiind favorabil normelor sanitare standard.

Probabil cea mai importanta si mai utila masina de preparat legume este masina profesionala de curatat cartofi. Stim ca acest ingredient reprezinta baza pentru garniturile din meniurile restaurantelor din Romania, iar oamenii prefera cartofii; insa, prelucrati in cantitati mari, necesita mult timp pentru a fi transformati in preparate delicioase, din cauza efortului de curatare. De aceea, o masina de curatat cartofi este utilajul horeca ideal pentru orice bucatarie profesionala. Masinile de curatat cartofi oferite de Dactrust pot atinge performanta de pana la 50 kg de cartofi curatati pe ora, ceea ce reprezinta un mare beneficiu, scutind resurse economice si resurse umane, au separator pentru coji si sunt construite din otel inoxidabil.