Malaxoare de aluat

Horeca products from category Malaxoare de aluat

(Română)

Unele dintre cele mai iubite preparate au în componență și aluat, dar calitatea unui aluat pregătit într-o bucătărie profesională trebuie să fie exact așa cum se așteaptă clienții să fie, iar consistența perfectă se obține cu ajutorul unor malaxoare. Am îndrăzni să spunem că un malaxor de aluat sau măcar un malaxor de pâine intră în categoria ustensilelor de bază pentru o bucătărie horeca, indiferent de amploarea afacerii. De exemplu, o patiserie mică s-ar putea să nu aibă nevoie de malaxoare cu o capacitate la fel de mare ca un restaurant de hotel, însă indiferent câte kilograme de cocă impune rulajul obișnuit, un malaxor de aluat fluidizează întreg procesul de preparare și garantează un anumit standard de calitate al produsului final. De asemenea, chiar dacă specificul localului nu se leagă neapărat de brutărie și panificație, cu toții iubim mirosul de pâine proaspătă, așa că un malaxor de pâine poate fi oricând o investiție bună.