Pizza ovens

Horeca products from category Pizza ovens

(Română)

Cuptoarele de pizza profesionale garanteaza o coacere uniforma, pentru ca fiecare pizza sa se gateasca perfect si fiecare oaspete care gusta din cele mai populare preparate cu specific italian sa fie fermecati de gusturile deosebite. Pentru aceast lucru, Dactrust va pune la dispozitie o gama variata de cuptoare de pizza, care au caracteristici speciale si se pot adapta nevoilor oricarui restaurant. Astfel, aici veti gasi cuptoare electrice sau cu gaz cu sistem de coacere conveior, cuptoare electrice clasice, cuptoare electrice de pizza cu una sau doua camere de coacere.

Cuptoarele cu sistem de coacere conveior reprezinta un echipament horeca perfect pentru bucataria profesionala a unei pizzerii. Cuptor de pizza si cuptor electric sunt realizate din otel inoxidabil, au un sistem de control electronic foarte usor de utilizat si temperatura ajustabila prin intermediul controlului electronic atat in partea inferioara, cat si in partea superioara. Aceste echipamente pentru pizza dispun de un sistem de coacere cu o banda si pietre refractare, iar dimensiunile camerei de coacere difera, in functie de tipul cuptorului ales. Cuptoarele electrice clasice pot fi utilizate atat pentru pizza, cat si pentru alte preparate de patiserie. Acestea au o camera de coacere sau chiar 2, pot folosi tavi de dimensiuni variabile si au un control electronic foarte usor de utilizat. Cuptoarele sunt realizate din placi de otel si au partea superioara din otel inoxidabil, aspect foarte util pentru intretinerea si curatarea cuptorului. Camera de coacere a acestul echipament horeca pentru pizzerii este iluminata si dispune de valve pentru jeturi de abur ajustabile.

Dactrust ofera o colectie completa de echipamente profesionale pentru bucatarii specializate in prepararea de pizza precum cuptor pizza sau cuptor electric. Aceasta colectie este compusa din cuptoare de pizza, mese de preparat pentru aluat, masini pentru prepararea aluatului, cuptoare de patiserie, vitrine de patiserie si aparate de taiat mozzarella. In plus, toate acestea pot fi comandate online, simplu si rapid.