Machines for preparing dough

Horeca products from category Machines for preparing dough

(Română)

Echipamentele horeca si accesoriile de bucatarie profesionale pentru pregatirea preparatelor de patiserie si pizza disponibile sunt: cuptoare de patiserie statice si rotative, cuptoare de pizza, echipamente de taiat mozzarella, masini pentru prepararea aluatului, mese pentru preparare pizza si vitrine de patiserie. Toate acestea sunt necesare oricarui restaurant care serveste pizza, un preparat delicios foarte iubit de oameni si foarte frecvent in meniurile restaurantelor din Romania.

Cuptoarele de pizza au un sistem de coacerec conveior si sunt realizate in totalitate din otel inoxidabil, au un control electronic si viteza benzii cuptorului ajustabila. Temperatura de coacere este ajustabila electronic si pentru partea superioara si pentru cea inferioara, iar temperatura maxima posibila este de 320 de grade Celsius. Cuptorul rotativ electric este un alt echipament profesional foarte util pentru bucatariile restaurantelor. Cuptoarele rotative profesionale din oferta Dactrust sunt prevazute cu un panou electromecanic de control si cu termostat digital de coacere. Au un generator de abur si includ si cate un carucior realizat din inox, care poate stoca 18 tavi cu dimensiunea de 40/60 cm. In plus, acest carucior este prevazut si cu un motor pentru rotire.

Un utilaj esential pentru orice bucatarie profesionala de pizzerie sau patiserie este masina de preparare a aluatului. Masina de preparare a aluatului de pizza poate fi sub forma de mixer pentru aluat si de malaxor pentru aluat si de echipament pentru rulat aluatul. Malaxoarele pentru aluat pot prelucra pana la 50 de kg de aluat in acelasi timp. Acestea au corpul realizat din otel, iar vasul in care se prelucreaza aluatul este din otel inoxidabil. Echipamentele profesionale pentru rulat aluatul sunt foare oportune intr-o bucatarie de pizzerie. Intinzatoarele de coca sunt din otel inoxidabil si pot realiza un aluat de pizza de pana la 42 cm in diametru. In plus, pentru toate aceste utilaje profesionale de bucatarie puteti gasi si accesorii specifice.