Ventilatoare casetate

Horeca products from category Ventilatoare casetate

(Română)

In magazinul online Dactrust gasiti ventilatoare casetate si multe alte echipamente horeca si utilaje profesionale pentru bucatarie, la preturi avantajoase si cu o calitate ridicata. Produsele horeca intalnite in acest magazin online sunt realizate din materiale de calitate (ceea ce le ofera o rezistenta sporita in timp si la stres mecanic) de catre producatori de renume.
Ventilatoarele casetate furnizate de Dactrust au o structura din aluminiu si izolatie termica si acustica. Au un ventilator centrifugal dublu de aspirare si panouri detasabile in otel galvanizat. Greutatea, tensiunea si puterea acestora depinde de mai multe caracteristici in functie de care oricine poate alege utilajul perfect pentru bucatariile profesionale.

Ventilatoarele casetate si alte utilaje pentru restaurante pot fi comandate simplu si rapid, din magazinul online Dactrust. Platforma magazinului online este foarte usor de folosit, fiind intuitiva. Fiecare produs horeca dispune de fotografii si de descrieri explicative care detaliaza informatiile despre fiecare echipament in parte. Astfel, toti cei interesati de produsele horeca Dactrust pot fi informati corect si complet, pentru a putea lua o decizie buna de cumparare. In plus, oricine poate beneficia de suport extra, apeland numerele de telefon disponibile pe site, cu ajutorul specialistilor Dactrust, in caz ca exista nelamuriri.

Pe langa ventilatoarele casetate si alte sisteme de ventilatie, Dactrust furnizeaza si alte echipamente horeca, utilaje si accesorii de bucatarie pentru bucatariile profesionale. Astfel, aici gasiti cuptoare profesionale, masini de gatit, plite pe gaz sau plite electrice, cuptoare cu microunde, friteoze, transportoare, carucioare, utilaje pentru fast-food, cuptoare de pizza, vitrine de patiserie, standuri frigorifice si camere de refrigerare, echipamente pentru bar, masini de spalat vase, chiuvete, mese de lucru, dulapuri, spalatoare, mobilier pentru bucatariile profesionale, mobilier pentru restaurant, masini de spalat rufe, accesorii de bucatarie (precum tacamuri, vesela si pahare), solutii de curatare si intretinere, imbracaminte speciala pentru horeca, dozatoare de bauturi etc.