Air purification

Horeca products from category Air purification

(Română)

Orice bucatarie profesionala trebuie sa tina cont de normele de igiena si de normele hidrotermice, adica de temperatura aerului din bucatarie, de umiditatea relativa tolerata, de viteza maxima admisa a curentilor de aer si de nivelul de zgomot. De aceea, este necesar un utilaj profesional de evacuare a aerului. Mecanismele de evacuare a aerului purificat electrostatic aduc numeroase beneficii in orice bucatarie profesionala. Cu ajutorul acestora, aerul este purificat de noxele si de emisiile nocive pe care le poate crea o bucatarie profesionala. Dar purificarea aerului cu echipamente horeca profesionale trebuie sa fie facuta in conformitate cu standardele de siguranta si cu normele de igiena. Un utilaj profesional de purificare a aerului pentru bucatariile profesionale trebuie sa aiba dispozitive de aspiratie dimensionate potrivit (in functie de spatiul pe care il ocupa bucataria si de cantitatea de noxe pe care le emana), sa fie cat mai aproape de locul de degajare, dar fara a impiedica activitatea zilnica in bucatarie.

Mencanismele profesionale de evacuare a aerului purificat electrostatic de la Dactrust au o putere a aerului fara legatura la conducta de pana la 6000 m3 pe ora. Acestea au o structura din profile de aluminiu si sunt izolate impotria caldurii si impotriva sunetului, putand fi folosite pentru temperaturi maxime de pana la 60 de grade Celsius si la o umiditate de 80%. Mencanismele profesionale de evacuare a aerului purificat electrostatic filtru de carbon activat si filtre gravimetrice sintetice.

Dactrust furnizeaza o gama larga de utilaje profesionale pentru bucatarie, utilaje horeca si ustensile pentru bucatarie. Sistemele de evacuare a aerului furnizate de Dactrust sunt foarte eficiente si sunt necesare in orice bucatarie profesionala. Fie ca este vorba despre un restaurant sau o cantina, utilajele profesionale de purificare a aerului sunt foarte potrivite in orice locatie. In plus, acestea pot fi comandate simplu si rapid, din magazinul online.